| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mitä kuntoilulaitteet on paras irtoaminen kiloa?

  Miten määritetään, mitä käyttää konetta on paras irtoaminen kiloa voi olla vaikea tehtävä. Useimmat kuntosalit ja Kuntosalit ovat erilaisia ​​koneita valita. Vaikka useimmat liikuntamuotoja auttaa painonlasku tavoitteet, käyttämällä korkean intensiteetin koulutusta matolla ja portaiden kiipeilijä erityisesti auttaa maksimoimaan kiloa voit menettää. Intense Training

  Kun se tulee koulutukseen lähestymistapaa, yksi harjoitus menetelmä, joka auttaa lisäämään kehon rasvaa polttava kyky on korkean intensiteetin Intervalli, joka tunnetaan myös korkean intensiteetin ajoittaista koulutusta. HIIT on luonnehdittu sydän koulutusta, jossa käyttäjä yhdistää lyhyet, hyvin intensiivistä välein harjoituksen ajan alemman intensiteetin harjoituksen aikana "hyödyntäminen" vaihe. Mukaan "Journal of Obesity" tutkimuksen vuonna 2011, HIIT koulutus on tehokkaampaa vähentää vatsan rasvaa kuin säännöllinen liikunta. HIIT koulutus on myös aika tehokas, koska voit viettää vähemmän aikaa valmiiksi workout.
  Juoksumatto

  Ennen workout, lämmetä välttää loukkaantui. Kävele viisi 10 minuutin maltillisesti. Jos sinulla on hölkätä, nopeus on liian suuri, säädä vähentää nopeutta. Kun olet suorittanut lämmittely, suorittaa ensimmäinen HIIT välein ajamalla suurella nopeudella, että voit säilyttää turvallisesti vähintään 30 sekuntia. Hyvä lähtökohta on 8 mph. Tämä vie näpelöintiä teidän kunnes sinua selvittämään, mitä nopeutta sopii sinulle parhaiten. Jos löydät tämän nopeus on liian vaikea ylläpitää 30 sekuntia, säädä alaspäin. Talteenottoon välein, pudota nopeutta alas välillä 3.5 ja 4.5 mph varten 60-90 sekuntia ennen seuraavaa korkea välein. Toista tämä 10 minuutin tavoite lisätä yhdestä kahteen minuuttia jokaisen harjoituksen kunnes voit tehdä 20-30 minuuttia.
  Rappu Climber

  Warm up kävelyvauhtia tahtiin ei ole korkeampi kuin taso 3-4 10 minuuttia. Kun olet valmis, olet valmis ensimmäiselle suuri välein. Säädä rappu kiipeilijä nopeudella, että voit turvallisesti säilyttää 30 sekuntia. Hyvä lähtökohta on tasolla 10. Jos taistelu pitää nopeuden täydet 30 sekuntia tasolla 10, säädä tasoa alemmalle tasolle. Kun olet suorittanut korkea väli, alentamaan /nopeuden välillä 2 ja 3 60-90 sekuntia ennen seuraavaa korkea välein. Jälleen tavoitteena on suorittaa tämä rutiini 10 minuuttia, kun taas hitaasti nostamalla koko aikaa jokaisen harjoituksen kunnes voit tehdä 20 ja 30 minuuttia.
  Maksimoida tulokset

  antaa kehon paras mahdollisuus puntaa, oikea ruokavalio on. Tutkimuksessa julkaistiin "Annals of Behavioral Medicine" vuonna 2013, Abby kuningas, terveyden tutkimuksen professorina Stanfordin School of Medicine, tarkasteltiin neljää ryhmää, mitkä olisi eniten menestystä laihtuminen. Neljästä ryhmien osallistujien ryhmä, joka yhdistetty ruokavalio ja liikunta oli eniten menestystä, jota seuraa ryhmä, joka vain teki muutoksia käyttää rutiineja. Kampaus terveellisen ruokavalion kovaa harjoitusta matolla ja portaiden kiipeilijä voi auttaa eroon kiloa ja saada myönteisiä tuloksia.