| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Lähde fyysinen ja henkinen hyöty liikunnan

  Osa harjoittelun edut on looginen ja selvä selitys, jos poltat enemmän kaloreita kuin olet nauttinut koko viikon, sinulla on kalorien alijäämä, mikä selittää laihtuminen , esimerkiksi. Lähteet Muiden fyysinen ja henkinen hyöty, kuten parannettu tuulella, immuniteetti, luun tiheyttä ja sydämen terveyttä, ovat hienovaraisia ​​ja monimutkaisempia. Niiden ymmärtäminen auttaa sinua manipuloida niitä sinun eduksesi. Fysiologia Happiness

  psykologiset vaikutukset hyvä harjoitus saattavat johtua fysiologisia muutoksia aivoissa. Liikunta stimuloi keskushermostoa, joka puolestaan ​​laukaisee lisää hapen aivoihin sekä kasvu "tuntuu hyvältä" välittäjäaineiden, kuten dopamiinin, serotoniinin, noradrenaliinin ja asetyylikoliinin ja endorfiineja. Synkronoitu liikunnan ryhmässä lisää endorfiini julkaisu, mukaan tutkimus julkaistiin "Biology Letters." Oxfordin yliopiston tutkijat raportoivat, että kipukynnyksen 12 soutajat olivat korkeammat ryhmäliikunta jälkeen kuin yksittäiset koulutusta. Parempi kipu suvaitsevaisuutta tarkoittaa suurta endorfiini tasolla. Tämä saattaa selittää lisääntynyt endorfiini julkaisu johtuvat liikuntatunneista.
  Immuniteetti

  parantaa endorfiini tasoilla johtuvat liikunta myös parantaa immuunijärjestelmää ja auttavat taistelussa tauti ja syöpä-soluja. Liikuntaa säännöllisesti myös liikkuvuuden lisääminen interleukiini-1, mikä puolestaan ​​lisää lymfosyyttiaktiivisuutta. Kuten ensiöparit vastuussa immuunijärjestelmän vastauksia, lymfosyytit suojata kehoa infektioita ja sairauksia. Aerobista liikuntaa lisätä immuunijärjestelmän vahvistamiseen sekoitetaan lisäämällä tuotantoa interferonien. Tämä joukkue luonnon proteiineja tulevat aseistettu viruslääkkeiden ominaisuuksia.
  Luuntiheyden

  Fyysisesti aktiiviset ihmiset ovat suurempi luun tiheys ja kokemus alhaisemmat iästä luukatoa . Luut vastata toimintaan - tai sen puutteesta - lisäämällä tai vähentämällä kudoksen. Prosessissa luuta muodostaviin osteoblasteihin ja luu-reabsorbing osteoklastien. Kun teet kantavissa vastus harjoituksia, sinun osteoblastien ylittää oman osteoklastien toimintaa. Lisääntynyt osteoblastit merkitsee lisää luun tiheyttä. Jos kehosi periksi istumista liikkumattomuus, prosessi kääntää itse, koska olet anna osteoklastien voittaa.
  Sydänterveyden

  Aikana aerobinen harjoitus, teidän tiheä hengitys tahtiin maksimoi hapen määrää veressä. Kiirehdittävä sykkeeseen lisää veren virtausta lihaksiin ja takaisin keuhkoihin, kun oma hiussuonia laajentumassa enemmän happea lihaksiin ja kuljettaa pois jätteet. Tämä toiminta vahvistaa sydäntä ja lisää sen tehokkuutta aikana päivittäistä toimintaa. Sydän-harjoitukset myös lisätä HDL-tai hyvän kolesterolin tasoa, mikä puolestaan ​​alentaa LDL tai huono kolesteroli ja vähentää plakin kertyminen valtimoissa.