| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten tulla Olympian

  Ollakseen ehdotonta kärkeä maailmassa - se on unelma, joka ajaa Olympichopefuls ympäri maailmaa. Jokainen lapsi uima hänen ensimmäinen 100-meterfreestyle tai potkiminen hänen ensimmäinen laukaus maaliin kuvittelee kulta medalhanging noin hänen niskaansa. Jos sinulla on loistava geneettinen pätevyys, hallussaan uskomatonta henkistä ja fyysistä voimaa ja voi committo vuotta rasituksessa ja kova kilpailu, juuri mightsee oman maan lippu nousee yli palkintokorokkeelle yhden päivän. Ohjeet
  1

  Pick urheilua. Sinulla on kaksi polkuja - mennä urheilun tiedät ja haluat, tai valita hämäriä yksi. Tuttu urheilu voi tuntua itsestään selvä valinta, mutta mieti tarkkaan - suosittu urheilu on miljoonia omistettu osallistujien, ja kilpailu on ankaraa. Vähemmän tunnettua vaihtoehtoja, kuten lyhyen radan pikaluistelu, Pikaluistelu, Kelkkailu ja viisiottelu, on vähemmän kilpailijoita.
  2

  Arvioi fysiikka ja valita laji, joka sopii se. Ei ole väliä kuinka omistautunut olet, ellet ole fyysinen meikki äärimmäinen kestävyys, ettet koskaan Olympic marathoner. Ja jos olet pitkä ja yli 16-vuotiaita, kiss voimistelu hyvästit. Keskustele urheilu fysiologi perustaa oman erityisiä ominaisuuksia.
  3

  Vietä vuosia töissä urheilun. Kehittää kaikilla kuntoa, voimaa ja kestävyyttä. Sisällytä crosstraining omaan järjestelmään estää ikävystyminen ja vahinkoa.
  4

  Usko itseesi. On henkinen peli valmis, olla kova kaikessa, kieltäytyvät luopumasta.
  5

  Osallistu Sports Academy. Nämä koulut tarjoavat intensiivistä koulutusta urheilun valinta on lukion tasolla. Kokemus, valotuksen ja valmennus että saat sinut kelvolliseksi college joka loistaa oman urheilua.
  6

  Työ erinomaiset valmentajat kehittää taitojasi. Palkkaa Psykologi auttaa sinua asettaa ja saavuttaa tavoitteita. Palkata yksityisetsivä valmentaja tarvittaessa. Katso 16. Aseta tavoitteet.
  7

  Tee maajoukkueen oman urheilua ja juna ympäri vuoden (ei ole off-season Olympian). Pystyä toimi hyvin uskomaton paineita ja torjua kaikki muut kilpailijat, kunnes teet olympiajoukkueeseen.
  8

  Muuta kansalaisuutta. Se voi olla paljon helpompi saada paikalla Pakistanin venekunnan kuin Yhdysvaltain joukkue. Jotkin maat pyytävät todisteita syntyperä, kuten isovanhempi syntynyt maassa.