| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Paras tapa käyttää juoksumatto

  Juoksumatto on yksi suosituimmista kappaletta cardiolaitteet kuntosaleja ja kodeissa. Ne vaihtelevat yksinkertaisista perusmalleista korkealaatuista mallit lukuisia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Paras tapa käyttää niitä todella riippuu siitä, mitä henkilökohtaisia ​​tavoitteita ja missä kiinnostusta löytyy. Fat Loss

  Jotta laihtua, sinun täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin kuluttaa. Tätä kutsutaan "kalorien alijäämä." Tämä voidaan saavuttaa tekemällä joitakin ruokavalion muutokset ja ottavat osaa sydän käyttää. Käytä juoksumatto harjoitus käynnissä tai kävely sen 45-60 minuuttia, 5-6 päivää viikossa.
  Intervallit
  p Jos haluat kääntää liikuntaa uusi taso ja todella lisätä kalorien menoja, paras tapa käyttää juoksumatto on intervalli koulutusta. Voit tehdä tämän, aloittavat 10 minuutin verryttely nousun kevyellä vauhdilla. Lisää nopeutta kunnes käytät noin 3/4 maksimiteholla. Mene samaan tahtiin 60 sekuntia, sitten tulevat alas kohtalaisia ​​2 minuuttia. Mennä edestakaisin 10-12 kertaa, ja lopuksi valo, 10 minuutin jäähdyttely lenkille.
  Sprintti
  p Jos olet kiire ja haluat silti saada hyvä harjoitus, sitten Sprint koulutus on paras tapa voit käyttää juoksumatolla. Aloita ulos 10 minuutin lämmittely lenkille, käännä nopeuttaa ja sprintti niin kovaa kuin pystyt 20 sekunnin ajan. Aseta kädet sivukaiteet, nosta kehon ylös ja laita jalat puolin radalla. Loput 40 sekuntia, nosta itsesi takaisin ylös ja hitaasti laskea itse takaisin alas, kunnes olet sprinting uudelleen. Alternate edestakaisin 12 kertaa, ja lopuksi valo, 10 minuutin jäähdyttely lenkille. Tämä koko harjoitus kestää hieman yli 30 minuuttia.
  Nousuissa
  p Jos etsit lisätä pystysuora harppaus, lisää nopeutta tai määrittää lihaksia jalat, käännä rinne jopa tasolle, jossa sinun täytyy ajaa vinkkisi varpaat. Aloita 10 minuutin verryttely lenkille tasaiselle pinnalle, kytke ylös ja suuntaamalla alas nopeutta. Suorita rinne 60 sekuntia, laske se takaisin alas ja hölkätä 2 minuuttia. Alternate edestakaisin 10-15 kertaa, ja lopuksi 10 minuutin jäähdyttelyyn lenkille radalla tasainen.
  Circuits
  p Jos kyllästyt aina käynnissä juoksumaton, paras tapa käyttää sitä on piirin muiden rutiinien. Esimerkiksi juokset juoksumatolla 10 minuuttia, hypätä spin pyörä ja poljin 10 minuuttia, käytä stepperi 10 minuuttia, hyppynaru 10 minuuttia ja rivi 10 minuuttia. Sitten tulevat takaisin juoksumatto ja lopuksi 10 minuutin lenkille.