| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mitään ei tapahdu, kun kytken minun Nike + iPod

  Kun pareiksi Nike + iPod iPod Nano, iPod Touch tai iPhone, voit seurata vauhti ja etäisyys workout, saada ohjeita ja kannustusta koko nousun tai aerobic-tunnille, ja koordinoida harjoituksen rutiini ajan, etäisyyden tai kalorinkulutusta tavoitteita. Jos olet asentanut ja aktivoinut Nike + iPod, mutta mitään ei tapahdu kun yrität käyttää sitä, tarkista tuotteen oikea asennus ja kunto. Sensorin paristo

  Nike + iPod-järjestelmä käyttää pieni paristokäyttöinen anturi, joka asentaa erityiseen osastosta pohjallinen vasemman kengän jalkineparia hyväksytty käytettäväksi järjestelmän. Vaikka anturi voidaan käyttää akkuvirralla sen yli 1000 workout tuntia, käyttöä, lämpötila ja muut tekijät voivat lyhentää sen käyttöikää. Ilman toimivaa akkua, anturi ei rekisteröi iPod tai iPhone. Tunnistin on merkki iPodin tai iPhonen, kun sen akku saavuttaa 30 tunnin tasolla. Jos näin käy 12 kuukauden kuluessa ostopäivästä, voit olla oikeutettu takuuhuoltoon. Anturi, ei akkua, on vaihdettava.
  Sensor lepotilassa

  Voit laittaa Nike + iPod-anturi erityistä lepotilaan, joten voit tallentaa sen tai ottaa sen lentokoneeseen. Anturin Sleep /Wake-painiketta päälle ilmestyy laitteen. Voit sijoittaa sen lepotilaan painamalla painiketta loppuun paperiliitin tai kynän kärjellä. Jos asetat anturi lepotilassa, iPod tai iPhone ei tunnista laitetta. Poista anturi kenkään ja paina Sleep /Wake-painiketta herättää sen.
  Käytössä iPod Vaihtoehto

  Kun käytät Nike + iPod-pakki viidennen sukupolven iPod Nano tai aikaisemmin, sinun täytyy kytkeä Nike + iPod-vastaanotin telakkaliittimen alareunassa iPodin. Jos vastaanotin ei rekisteröi iPod, tarkista Extras valikosta Nike + iPod-vaihtoehtoa. Jos löydät sen Ekstrat-valikossa mutta ei tärkein About-valikosta, siirry Asetukset-valikkoon, kirjoita Yleiset-vaihtoehto ja valitse "Main Menu" löytää Nike + iPod-listalle. Paina keskimmäistä painiketta iPod jotta Nike + iPod-pakki.
  Dirty vastaanotin Connector

  Kun kytket vastaanottimen telakkaliittimen viidennen sukupolven tai aikaisemmin iPod Nano, liittimet on astuttaa oikein iPod tunnistaa laitteen. Likaa ja pölyä, kosteutta, pölyä tai muita roskia joko liitin voi estää kaksi kunnon kosketusta. Esimerkiksi jos käytät iPod Nano paita taskuun ilman vastaanotinta kytkettynä, kangas voi karistanut vain tarpeeksi jättää jäämiä takana. Harjaa liittimet ja kytke vastaanotin takaisin iPodiin.