| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto |
  • Seuraa Käynnissä olevat pelit

tehokas tapa valmennus on luoda pelejä, jotka hyödyntävät taitoja haluat kehittää oman urheilijoita ilman niitä ymmärtämättä, miten paljon työtä he tekevät. Filosofiaa on, että pelit ovat hauskoja, ja kun urheilijat ovat hauskaa, he eivät ajattele, miten ne ovat ajaa. Juoksu, varsinkin pitkillä matkoilla, voi olla yksitoikkoista, niin myös pelit osaksi koulutusta voi virkistää urheilijoita. Pacer

Sprinters tarvitsevat välitöntä palautetta harjoittelun aikana, koska sekunnin murto voi olla eroa ensin ja viidenneksi. Jotta motivoida urheilijoita, sinun on edistää kilpailua. Jos ryhmä urheilijasi toimivat 400 metrin sprintissä, voit käyttää kahta urheilijaa sprinting lyhentymisen vauhti urheilijoille koulutetaan. Vaikka kaksi urheilijaa kukin ajaa 200 metriä, koulutettu urheilijat ajaa koko 400 metriä. Jokainen urheilija, joka ei voittaa joukkue kaksi saa suorittaa rangaistuksen push ups.
    Infinite releet

Pitkän matkan juoksijat ovat jatkuvasti yrittää lopettaa niiden kilpailuihin, joissa vahva potku , kulkee muut juoksijat, joilla ei ole sisua jäljellä sprintti maaliin. Infinite releet liittyy ryhmän kuudesta 12 juoksijaa lenkillä tasaista, melko nopeasti ympäri rataa. Kuten valmentaja voit säätää vauhti juoksijat perustuvat omiin tarpeisiin. Juoksija takana on acclerate ja potkia ohi muut juoksijat, kunnes hän on vetänyt eteenpäin osaksi lyijyä. Tuolloin hän hidastuu tasaista ryhmä ja uusi juoksija takaisin on nopeutettava eteen. Näin toistuvasti rakentaa sekä kestävyyttä tapaan kuin säännöllistä koulutusta, mutta myös kehittää kykyä siirtyminen viimeistely maalin.
    Chase

käyttää Chase tahansa etäisyydellä käynnissä, mutta on tehokkain pidemmillä sprintissä. Hitaampi juoksija alkaa ensin, ja sen jälkeen tietyn etäisyyden nopeammin juoksija yrittää ottaa kiinni ja ohittaa ensimmäinen juoksija, viimeistely matkan ensimmäinen. Parasta tässä pelissä on sen pitkäikäisyys. Saatat tarvita kaksi tai kolme kiri ennen kuin löydät odotusaika, joka tekee lopetus rodun lähes samanaikaisesti. Tuosta kohdasta, sinun tulee käyttää samaa odotusajan ja seurata edistymistä joka päivä nähdä, kuka tekee eniten parannusta.
    Hound ja Hare

Getting suuri ryhmä lapsia laittaa parhaansa osaksi käynnissä on paljon helpompaa käytettäessä peli kuin Hound ja Hare. Voit pelata tätä peliä yli kohtalainen etäisyys, noin 50-60 metriä, ryhmä noin 20 juoksijaa sprintissä. Kun 10 metriä, voit soittaa ulos kolme nimeä. Nämä urheilijat ovat koiria, ja ne täytyy yrittää merkitä monia muita juoksijoita kuin mahdollista. Jokainen koodattu on suoritettava viisi punnerrusta ja situps ennen valmistumista sprintti. Jokainen koira, joka ei merkitä vähintään kolme jäniksiä on tehtävä samoin, kun Sprint on ohi.