| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Noin Vertical Leaps

  pystysuora hyppy testi on yleisimmin mitataan "VERTEC", joka voidaan asentaa lattialle tai seinälle. Urheilija seisoo vieressä pole ja seisten, nostaa kätensä niin korkealle kuin mahdollista. Testaaja säätää sauvan korkeus saada lähtökohta. Kun urheilija on valmis, hän hyppää mahdollisimman korkealle pois jaloillaan ja pyyhkäisee siipiä. Jokainen siipi on asetettu 1/2 cm välein. Siipiluvuksi tippuu sivuttain pois napa määrittää korkeuden hypätä. Merkitys

  vertikaalinen harppaus ei ole vain mitata, kuinka suuri urheilija voi hypätä. Pystysuora harppaus testi mittaa urheilijan kyky räjähtää voimalla, kääntää luun murskaus osumia, nopeuttaa ohi puolustajien, ajo pallon jälkeen yhteyttä ja enemmän. College ja ammatillinen partiolaisia ​​käyttää pystysuora harppaus testi määrittää urheilijan mahdollisuuksia - suurempi harppaus, korkeampi pelaa potentiaalia.
  Toiminto

  standardikenttämuodossa harppaus Testi suoritetaan ilman ryhtyä toimenpiteisiin ennen hyppäämistä. Urheilija tarvitsee ymmärtää, miten keho toimii ja painovoimaa vastaan. Saavuttaa korkeat pisteet, urheilija on heittää molemmat kädet ylös ja sitten päästä kanssa hallitseva käsi. Kuten näet kuvan yläpuolella, näytteen urheilija on kätensä alas vyötärölle. Hän voisi hyppäämällä suurempi käsi ylös pään ympärillä. Kun hyppy, teho on tultava lonkat, mutta älä unohda työntää pois vasikoiden saada nämä viimeiset pari tuumaa.
  Expert Insight

  Kun koulutusta pystysuora harppaus testi, urheilija tarvitsee lisätä joustavuutta, maksimi voimaa ja räjähdys. Kun yksi lihas supistuu, vastapäätä lihas venyy. Esimerkiksi kun takareisien sopimuksen, quadriceps lihaksia venyttää. Lihaksia saavuttaa suuremman saattaa räjähtää, jos ne ovat joustavia. Ajattele quadriceps lihaksia kuin kuminauha. Jos kuminauha on venynyt pari tuumaa, se ei lennä pitkälle, kun se vapautetaan. Jos kuminauha venyy 6 tuumaa, sen kehityskaari nopeutta ja etäisyyttä. Kaikki lihakset tarvitsevat maksimaalisen joustavuuden lisäämiseksi pystysuora harppaus.
  Huomioita

  urheilija on myös lisättävä suurin vahvuus saavuttaa korkea pystysuora harppaus. Urheilija tarvitsee kyykky. Jos 200-kiloinen urheilija voi kyykky 300 kiloa, niin hän on 100 kiloa ylimääräistä voimaa käyttää aikana pystysuora harppaus. Sanotaan sama urheilija kasvattaa hänen kyykky enintään 400 kiloa. Nyt urheilija on 200 yli puntaa voimaa saada tuumaa on pystysuora harppaus testi.
  Tyypit

  urheilija tarvitsee myös harjoitella räjähdyksen avulla ballististen koulutusta. Joka tunnetaan myös nimellä plyometrics, ballistinen koulutusta merkiksi kehon osien jättäen maan. Kouluttaa käyttäen laatikko hyppyjä, laaja hyppyjä ja 5-5-5 kyykky.