| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto |
  • Miten Complete 800 metrin juoksussa

Saatetaan 800 metrin juoksussa vaatii erikoinen yhdistelmä nopeutta ja kestävyyttä, koska tapahtuma kehottaa juoksijoita sprintti kaksi all-out kierrosta. Jos olet harjoitellut kovaa, muutama taktinen näkökohtia voi auttaa sinua menestymään 800 metrin juoksussa, sen sijaan saada jääneet pakkaus. Ohjeet
    1

Aloittaa nopeasti - mutta ei liian nopeasti. Koska 800 metrin juoksussa on niin lyhyt ja nopea, juoksijat taipumus pysyä tiukasti ryhmitelty. Sinun täytyy saada tarpeeksi nopeasti luoda hyvät. Et halua olla käynnissä tavalla ulkopuolella kappaleen, mutta et myöskään halua olla loukussa sisällä, jossa et voi tehdä liikkua. Pyri mukavasti vaikea ensimmäinen kierros, jossa voit siirtyä helposti ja sinun pitäisi olla hyvä paikka toisella kierroksella - jos kilpailu todella alkaa.
    2

Nopeuttaa siirtymässä toiselle kierrokselle . Yritä siirtää puolestaan, mutta tee ensimmäinen siirto aivan nurkan 400 metrin merkin kilpailussa. Useimmat juoksijat menee liian kovaa ensimmäiseen 400 ja väistämättä hidastaa kolmannen 200 metrin kilpailussa. Tämä on hyvä aika siirtyä ja asettua pysty potkia loppusuoralla. Muista, että juoksijat yleensä vain tehdä kaksi suurta liikkuu rodun, niin siirtyä viisaasti ja pysyy hallinnassa.
    3

Tunne vahvuudet. Jos olet enemmän kestävyyttä juoksija, aloita potkia ennen kuin saat lopullisen 200 metrin, varsinkin jos olet alalla juoksijat suurella potkuja. Yritä saada hieman etäisyyttä pakkauksessa ennen muita liikkeitä, ja pitää kiinni niin kauan kuin voit, kunnes maaliin. Jos olet nopea pikajuoksija, laita itsesi lähellä edessä noin 200 metriä mennä niin, että kun lopullinen puolestaan ​​olet voinut sprintin voitto.
    4

Sprint aina kautta maaliin. Monet juoksijat vetää vajaat maaliin, erityisesti huono tapa lyhyt, nopea rotuja, kuten 800 metrin. Jos olet tiukka pakkaus reunus sen pois maaliin, koettelevat itse sitä linjaa, heittää takaisin kädet ja kiinni rintaa antaa itsellesi etu viimeistely ensin.
    5

Tee oma rotu. Ehkä olet epätasapainoinen alalla juoksijat missä olet huomattavasti parempi tai huonompi kuin useimmat kilpailun. Jos näin on, käytä näitä periaatteita kilpa 800 metrin ohjaamaan rodun strategiaa. Aloita vankka, mukavasti kovaa 400 metriä, nopeutuvan hieman at 400 metrin kohdalla, ja sprintti niin kovaa kuin voit kanssa 200 metriä mennä. Että strategian pitäisi asettaa sinut valmiiksi suuri 800 metrin juoksussa, vaikka olisit kilpailua.