| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten rakentaa ylävartalon voimaa ja rintalihakset

  rintalihakset ovat lihakset rinnassa, jotka edistävät olkapää toiminto, kuten taivutus, kierto ja venytys. Jos haluat vahvistaa ylävartalon ja lisätä rintalihas voimaa, voit tehdä erilaisia ​​ylävartalon voimaa harjoituksia. Erilaisia ​​harjoituksia kohdistaa eri alueilla rintaevien, kuten ylä pectorals, alempi pectorals, enemmän ja vähemmän pectorals. Kun lisäät ylävartalon voimaa rintalihakset, voit samalla lisätä voimaa sylissäsi, selkä ja hartiat. Sinun ei tarvitse olla kuntosalin jäseneksi tästä, koska voit tehdä monia asioita kotona rakentaa pectorals. Asiat Tarvitset
  Barbell
  Barbell painot
  Käsipainot
  leuanvetotanko
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  nostella painoja lisätä rintalihas voimaa käyttäen paljon painoa, että voit nostaa mukavasti. Suorittamaan useita toistoja mukava määrä paino on turvallisempi ja tehokkaampi kuin tekee vähemmän reps raskaampia painoja.
  2

  Rakenna pienempi rintalihakset kanssa lasku barbell penkkipunnerrus ja käsipaino lentää niin, että ylävartalo on alempana kuin alavartalo. Voit tehdä käsipaino lentää, pidä paino jokaisen käden kädet kaukana toisistaan, ja sitten tuo kädet yhteen edessä rinnassa.
  3

  Vahvistetaan ylempi rintalihakset tekemällä taipuvainen barbell penkkipunnerrus ja taipuvainen käsipaino kärpäsiä. Nosta penkki niin ylävartalo on suurempi kuin alavartalo.
  4

  rakentaa voimaa oman sisempi ja ulompi rintalihasten tasainen penkki barbell puristimet ja käsipaino lentää niin, että ylä-ja alavartalon ja samalla tasolla.
  5

  Työ sisempi rintalihasten seisoo kaapeli jakosuotimet on kaapelin paino kone. Seiso jalat hartioiden leveydellä toisistaan, tartu kaapelin kummassakin kädessä noin hartioiden tasolla, vedä kaapelit alas ja koko laitos suorittaa yhden toistoa.
  6

  Lisätä määrä paino-ja reps kun tulee mukava alkaa paljon painoa. Tämä haastaa lihaksia ja auttaa heitä kasvamaan vahvempi.
  7

  sisällyttää erilaisia ​​punnerruksia osaksi workout rutiinia entisestään rintalihas voimaa. Voit kokeilla standardi push-up with your jalat maassa, ja rakentaa tiesi jopa kohonnut punnerruksia jalat on askel nostaa alavartalo.
  8

  Do pull- ups ja leukaa on tukeva baari lisätä rintalihas voimaa ilman painoja. Roikkua baarissa kämmenet itseesi päin ja vedä itsesi ylös kunnes leuka on yli bar. Tee sama kämmenet sinusta poispäin.
  9

  Anna lihakset aikaa levätä ja korjata itse harjoitusten välillä, odota kunnes ne eivät enää kipeä. Vaikka lihaksia levätä, voit tehdä sydän harjoituksia, kuten juoksu ja aerobic, jotka ovat tärkeitä tahansa käyttää rutiininomaisesti.
  10

  Syö terveellistä ruokavaliota, jossa on paljon proteiinia auttaa edistämään lihasten kasvua ja korjata lihaksia jälkeen rasittava harjoitus. Syödä elintarvikkeita kuten vähärasvaista lihaa, munia, papuja ja pähkinöitä, ja lisää proteiinintarpeeseen haluttaessa.