| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mitä Machine Auttaa Litistä vatsa?

  Sit-ups, vatsan rutistus ja käänteitä ovat vain joitakin perus vatsan harjoituksia, jotka voivat auttaa tasaamaan vatsaan ja vahvistaa keskivartalon. On olemassa useita erilaisia ​​ab koneita, jotka voivat auttaa sinua täyttämään nämä harjoituksia oikeassa muodossa ja parantaa tuloksia. Merkitys

  Vatsan koneet on suunniteltu kohde ydin lihaksia keskiosa, nämä lihakset ovat ylempi ja alempi abs, obliques ja alaselän. Vahvistaa ja kehittää näitä lihaksia tarjoaa useita terveyshyötyjä, ja jokainen laite on suunnattu eri lihasryhmiä. Yhdistämällä vatsan liikuntaa koko kehon voimaharjoittelua ja sydän liikunta voi olla tehokas tapa laihtua ja veistää kehon niin se näyttää pehmentänyt ja yritys.
  Tyypit

  Vatsan koneet ja laitteet, jotka voivat auttaa tasaamaan mahassa ovat ab lepotuoleja, ab pyörät ja ab liukusäätimiä, vakauden pallot ja vatsan penkit. Kone harjoitukset voidaan yhdistää venyttely ja sydän harjoituksia optimaalisen tuloksen.
  Toiminto

  Ab sohva näyttää lepotuoli ja niiden tarkoituksena on tukea takaisin koska jokainen räsähdys ja sit käyttöönotto on tehty. Ab pyörät näyttävät käsipainot pyörillä, voit yksinkertaisesti vetää ja työntää pyörän päällä polvillaan vahvistaa olkapää, selkä, kädet ja abs yhdessä vaiheessa. Ab liukusäätimiä ovat lattia-pohjaisissa koneissa ja niihin polvillaan pad taas liukuva joukko käsittelee edestakaisin, nämä myös kohdistaa olkapää, selkä, kädet ja abs. Vakautta pallo on suuri kumipallo, jota voidaan käyttää venyttely ja vahvistaminen harjoituksia, pallo vaatii säilyttää hyvä ryhti suoritettaessa kukin sarja, joka pakottaa ydin lihakset työskentelemään kovemmin. Vatsan penkki on säädettävissä pala kuntosalilaitteet, joka pitää kehon paikallaan et sit-up tai räsähdys, näin voit kohdistaa tiettyihin lihasryhmiä.
  Edut

  vahva keskivartalo ja kehittynyt ydin lihaksia voi parantaa ryhtiä, lisätä liikerataa ylävartalo ja vähentää loukkaantumisriskiä kuin teet ylä-ja alavartalon käyttää rutiineja. Vatsan koneet voivat myös auttaa veistää ja kiinteyttää keskivartalon kiristämällä sisäisen ja ulkoisen obliques ja vahvistaa ylempi ja alempi abs.
  Väärinkäsityksiä

  Ab koneiden ja muiden liikunta laitteet on suunniteltu kiristää ja sävy keskiosa voi tuottaa tulosta ja itsestään. Ihmiset, jotka käyttävät näitä koneita on noudattaa terveellistä ruokavaliota ja sitoutuvat sydän käyttää säännöllisesti polttaa rasvaa midsection. Ab koneet ovat eniten hyötyä niille, jotka haluavat parantaa ryhtiä, vahvistaa ydin lihaksia ja tiukentaa löysä iho ympärillä vyötärö. Nämä koneet eivät ole pikaratkaisua ratkaisu päästä eroon vatsan rasvaa.