| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka käyttää Total Gym Pro

  Total Gym Pro on vanhentunut, kotona käyttää konetta valmistaa Engineering Fitness International ja aiemmin kaupan Fitness Quest. Koska se on saatavilla vain käytetään erä, ohjekirjaa laitteet ovat vaikea löytää. Kuten useimmat muut Total Gym tuotteita luotu Engineering Fitness International, Total Gym Pro näyttää penkki rinne vaijeriharjoitteluun. Se vahvistaa lihaksia käyttäen kuluttajan painon luoda vastarintaa. Vaikka valmistaja jatkuvasti parantaa tällä laitteistolla, he ovat julkaisseet verkossa luettelon harjoituksista sovelletaan kaikkiin Total Gym koneita. Ohjeet
  1

  Vahvistaa rintaa. Laita penkki pieni rinne, kolme tapit ylös maasta. Onko "crossover rinnassa lentää" tarttumalla hihnapyörät ja alas vetämällä rinne penkillä kädet taaksesi. Vaikka liukuva takaisin ylös, rajat teidän aseita rintaa. "Lasku rinnassa paina" voidaan suorittaa ilman liukuva penkillä. Yksinkertaisesti pitoa hihnapyörät ja taivuta kyynärpäitä pois kehosta. Laajenna kädet ja toista.
  2

  Rakenna ydin vatsan lihaksia. Onko "vatsan crunch." Aseta penkki kohtalainen rinne, neljä tapit ylös maanpinnasta. Tasoita takaisin penkille. Lukko kädet pään taakse ja istuttaa jalat tukevasti pohjassa alustalla. Taivuta vyötäröllä ja nosta kunnes polvet ovat taivutus. Total Gym Pro penkki liukuu kanssa liikkeitä. Voit myös työskennellä keskivartalon lihaksia "altis jack veitsi" liikkua. Kasvien kädet litteänä maahan edessä pohjalevyn. Laita polvet penkillä. Taivuta päätä alas ja työnnä polvia omaan rintaan ja toista.
  3

  Kiristä hauis. Älä "saamaton hauiskääntölaite." Aseta penkki pieni rinne, kolme tapit ylös maasta. Napata hihnapyörät molemmin käsin. Lie ylöspäin, ylösalaisin penkki polvet koukussa. Flex ja laajentaa olkavarteen alkaen kyynärpäät. Seuraa tätä "hauiskääntöpenkki." Sit taaksepäin penkillä päin hihnapyörät. Laajenna penkin niskatukeen ylöspäin vastaamaan rintaa. Nosta ja napata hihnapyörät. Lepuuttaa kyynärpäät niskatuki ja flex ja laajentaa olkavarren alkaen kyynärpää.