| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Techniques for Kids

  Jooga tarjoaa rentoutumista, stressin vähentämiseen, ja jaksamiseen tekniikoita aikuisille ja lapsille. Pienet lapset nauttivat jooga aiheuttaa, koska ne ovat jotain erilaista ja mielenkiintoista. He oppivat myös joustavuutta ja vähentää stressiä. Ottamalla perinteiset jooga ja säätämällä sitä hieman enemmän lapsiystävällisiä, voit kannustaa lapsesi rakastamaan tätä rauhoittava ja terve käytäntö. Rentoutuminen ja meditaatio

  Rentoutuminen on tärkeä osa jooga, se auttaa sulaa pois stressiä päivä. Pienet lapset voivat hyötyä rentoutumista niin paljon kuin aikuiset. Rentoutumisen tekniikka lapsille on auttaa heitä visualisoida miellyttävä paikka tai toimintaa. Ne sulkevat silmänsä ja kuvitella itsensä rannalla tai puistossa kävely luonnossa. Tai pyydä heitä kuvittelemaan, että he ovat uinti tai tanssia tai osallistumalla muuhun toimintaan he nauttivat.
  Same Pose, eri nimellä

  Useimmat jooga aiheuttaa voidaan tehdä aikuisten tai lapsia ilman säätöjä. Kuitenkin lapset viihtyvät joitakin nimiä aiheuttaa jos nipistää niitä hieman. Nuoret jooga harjoittaja ehkä mieluummin tehdä "Dalmatian Dog" eikä "Alaspäin Dog" aiheuttaa esimerkiksi. Lapset voivat oppia tasapainottamaan kuten flamingo yhdellä jalalla aikana puu aiheuttaa, tai kuvitella, että ne ovat hengitys kuin meri tuuli puhaltaa. Auta lapsia olevinaan asioita, jotka inspiroivat aiheuttaa (aikana Warrior aiheuttaa, esimerkiksi) auttaa heitä yhdistää ajatus aiheuttaa ja motivoituneita participate.You voi sisällyttää muiden lasten tai jopa leluja jooga aiheuttaa. Laita pieni lelu lapsesi vatsaan kun hän makaa selällään, ja pyydä häntä hengittää sisään ja ulos, jotta lelu liikkua. Tai laittaa useita lapsia yhdessä, istuu edestä taakse, ja ne venyttää kuin vuoristorata liikkuu.
  Yoga Yö ja päivä

  Lapset voivat tehdä jooga mihin aikaan päivästä tahansa. Aamulla jooga venyy ja aktiivinen aiheuttaa voi saada lapset nivottu päivää varten. He voivat osallistua kumppani venyy ja energisoiva aiheuttaa tänä aikana. Yöllä ennen nukkumaanmenoa, he voivat keskittyä jooga hiljaisempi puolella. Kokeile rentoutumista tekniikoita, kuten keskittynyt hengitys tai ohjattu meditaatio ja visualisointi. Pikku joogi on pian valmis uneen.