| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten opettaa joogaa raskaana oleville naisille

  Jooga on hyvä liikuntamuoto raskaana oleville naisille. Se auttaa löysää lihaksia ja opettaa opiskelijoille rentoutua joka auttaa valmistaa niitä vaikeuksia työvoiman. Synnytystä jooga voi myös auttaa äitejä pysymään kunnossa, rajoittamalla lihominen, joustavuuden lisääminen ja vahvistaminen tärkeitä lihaksia. Kun opetus synnytystä jooga luokan, on olemassa muutamia asioita huomioon turvallisuuden varmistamiseksi asiakkaiden ja heidän syntymättömät lapset. Asiat Tarvitset
  Mattolaukut
  Vesi
  Ilmastointi
  Body tyynyt
  Pyyhkeet
  Tuolit
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Aseta luokkahuoneessa termostaatti huoneenlämmössä. Älä koskaan luoda hot jooga luokat, jotka ovat 90 astetta F tai suurempi. Nämä ympäristöt voivat olla vaarallisia odottaville äideille, jotka ovat helposti alttiita ylikuumenemisen. Se on myös hyvä idea antaa suihkulähde tai jäähdytin auttaa varmistamaan, että opiskelijat pysyvät oikein sammutettua koko käyttäessään.
  2

  Selvitä opiskelijoiden mitä raskauskolmanneksen ne ovat ja kysyä heidän mukavuudet ja vaiva. Jos istuu tai seisoo tietyllä tavalla on tuskallista epämiellyttäviä heille harkita vaihtoehtoista aiheuttaa opettaa heitä niin mukavuuden maksimoimiseksi samalla auttaa heitä saavuttamaan kunto tavoite.
  3

  Aloita oman luokan kanssa hengitys käyttää. Opeta opiskelijoille ujjayi. Tämä hengitys tekniikka vaatii opiskelijoita hengittää hitaasti nenäänsä kunnes keuhkot ovat täynnä ja sitten hengittää hitaasti ja täydellisesti. Oppiminen ujjayi auttaa raskaana oppia hengittämään oikein ja rentoutua joka voi auttaa heitä synnytyksen aikana alentamalla verenpainetta ja vähentää impulssi kiristää lihaksia.
  4

  Make tukirakenteiden kuten tuoleja ja seinätilaa saatavilla opiskelijat ja yrittää välttää aiheuttaa jotka vaativat opiskelijat tasapainoa pitkäksi aikaa. Raskaus heittää pois naisen tasapainoa ja lasku voi olla vaarallista äidille ja lapselle.
  5

  Onko joitakin lieviä venytys selkä, kädet ja jalat jos mahdollista tekemällä seisoo venyttää tai alkaa reipasta kävelyä ympäri huonetta. Tämä auttaa löysää lihaksia ja valmistella naisten liikuntaan. Vältä venyy, joihin sisältyy kumartuneena vatsa liian pitkälle, etenkin naisten kolmanneksen aikana, koska se voi olla vaikea tai kivulias, jos ei mahdotonta.
  6

  Aloita harjoitus istuu aiheuttaa esimerkiksi räätälin aiheuttaa. Ovat naiset istuvat seinää vasten on jooga matto rullalle pyyhkeet alla polvilleen jaloillaan koskettaa pois heidän edessään. Pyydä oppilaita paina varovasti polvilleen alas kuin he voivat ja säilyttää paikkansa. Muistuttaa, että he voivat tulla ulos aiheuttaa milloin tahansa, tai säätää mukavuutta ja vakautta.
  7

  Apua opiskelijoiden niiden kädet ja polvet niin, että kädet ovat hartioiden leveydellä toisistaan, mutta kyynärpäät ei ole lukittu. Neuvo heitä pyöristää selkänsä ja vetää pakarat kuin ne hengittää ja sitten suoristaa takaisin ulos, kun ne hengittää. Anna heidän suorittaa tämän harjoituksen muutaman minuutin omaan tahtiinsa. Opiskelijat kolmannen raskauskolmanneksen aikana saattaa haluta ohittaa tämän yhden kädet ja polvet aiheuttaa voi olla vaikea toteuttaa.
  8

  Sijoitus tuoli selän edessä opiskelijoiden ja ne seisomaan ja roikkua kiinni tuolin takaa. Opiskelijat, jotka ovat kauempana pitkin olisi pino kirjoja niiden takana. Opettaa opiskelijoille kautta perustiedot kyykyssä, ovat ne sopimus nostaa rinnassa, suoristaa selkänsä, ja alentaa hännän luut kohti lattiaa. Ne, joilla kirjoja voi lepuuttaa pohjat pinoon. Pyydä heitä syvään henkeä ja ne hengittää seisomaan takaisin ylös. Tämä auttaa löysää lantion lihaksia, jotka voivat tehdä synnytyksen helpompaa.
  9

  Maali istunnon Kylkimakuulla aiheuttaa jäähtyä. Pyydä oppilaita makaamaan heidän vasemmalle tai oikealle puolelle, kumpi on mukavampaa, heidän päänsä lepää käsivarren ja kehon tyyny välillä polvilleen ja reidet. Vie ne läpi ujjayi tässä asennossa loppuun oppitunnin.