| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Opas bodaus

  rakentaa lihas, sinun täytyy yhdistää hyvä kuntoilun hyvän ruokavalion. Hyvä ohjelma koostuu raskas vastus koulutus yksittäisten lihasryhmien ja tarvittaessa levätä istuntojen välillä (vähintään 48 tuntia). Hyvä ruokavalio lihasten kasvua toimittaa oikean määrän kaloreita samoin kuin on terveellistä ja tasapainoista, kuten ruokavalion US Food Pyramid opas suosittelee. Miten lihakset kasvavat

  periaatteena lihasten kasvua on yksinkertainen. Kun lihas on revennyt liikunta, kuten vastarintaa koulutusta, se uusinnat itse. Tiny satelliitti solujen parvi sivuston lihasvaurioita. Nämä sulautuvat yhteen, lopulta, että sivusto vahingon paksumpi ja vahvempi kuin se oli aikaisemmin. Lopputuote on lihas, joka on suurempi ja vahvempi.

  Resistance koulutus myös aiheuttaa kehon vapauttaa kasvutekijöitä kuten testosteroni. Voimakkaampi harjoitus, sitä suurempi tuotannon tiettyjen kasvutekijöiden, jotka ovat tärkeitä, koska ne säätelevät lihas-rakennuksen toimintaa. Esimerkiksi mukaan University of New Mexico, kasvutekijä nimeltään FGF (fibroblastikasvutekijä) uskotaan aiheuttavan uusia hiussuoniston muodostaa lähellä sivusto lihaksen korjaus. Tämä lisää ravinteiden määrä uusia lihas voi saada.

  Nämä monimutkaiset biologiset prosessit hajoamisen yksinkertaista kaavaa: Jos runko on luoda enemmän lihaksia kuin se on menettämässä, lihakset kasvaa. Joten, rakentaa lihas, sinun täytyy vahingoittaa niin paljon lihasta kuin elimistö voi korjata. Liikaa tai liian vähän vahinkoa, ja et rakentaa lihas.
  Exercise

  Terveysalan ammattilaiset Northwestern Health Sciences University (NHSU) suosittelevat vähän toistoa, korkea -painon vastus workout nopeaan lihasten kasvua. Keskityttävä tavoittelemaan "lihasten väsymistä", joka on vaiheessa harjoituksen, jossa lihas voi tehdä enempää. Painot nostat pitäisi olla tarpeeksi painava neljä tai kahdeksan sarjaa, joista kukin koostuu yhdestä neljään toistoja, mutta ei enempää. Tämä repii lihakset vain tarpeeksi maksimoida lihas voitto.
  Diet

  Ilman kunnollista kalorien saanti, lihakset eivät voi korjata itse. UCLA terveyden neuvoa-antava komitea toteaa, että normaali, terve ihminen on kuluttaa 3500 kaloria saada yhden punnan. Jos liikut tuona ajan, voitto on lihas. Jos ei, se on rasvaa. UCLA suosittelee syö 250-500 ylimääräistä kaloria päivässä saada puoli punnan kiloa painoa viikossa.

  Proteiini on välttämätöntä lihasten kasvua, mutta liian monet ihmiset yliarvioivat, kuinka paljon proteiinia ne pitäisi kuluttaa. UCLA neuvoa-antava komitea toteaa, että tasapainoinen, terveellinen ruokavalio, kuten yksi Yhdysvaltojen Food Pyramid opas suosittelee, antaa enemmän kuin tarpeeksi proteiinia lihasten kasvua. UCLA suosittelee 0,8 grammaa proteiinia päivässä jokaista kiloa paino. Enemmänkin voisi olla epäterveellistä.