| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mitä Good Harrastukset auttaa laihtumaan?

  Reading, neulonta ja kerätä sarjakuvia voisi olla nautittavaa harrastukset, mutta kukaan auttaa sinua saavuttamaan painonlasku tavoitteet. Jos haluat eroon muutaman kilon rasvaa, mutta eivät halua lyödä kuntosalilla tai vievät lenkkeily, lisää aktiivisia harrastuksia päivittäinen rutiini auttaa rakentamaan sovi elin. Kuten kaikki toiminnot, valitaan yksi tai useampia harrastuksia, että nautit lisää mahdollisuuksia kiinni heidän kanssaan. Urheilu

  Monille joukkueen tai yksittäisen urheilu tarjota enemmän kuin vain tapa vapauttaa heidän kilpailuhenkeä. Monet urheilu polttaa kaloreita nopeasti, mikä tekee niistä ihanteellisia harrastukset auttaa sinua menettää rasvaa. Kohtalaisen urheilu kuten softball polttaa kaloreita hitaasti, 185-kiloinen henkilö polttaa 222 kaloria 30 minuutin softball, toteaa Harvard Medical School. Kun intensiteetti urheilun kasvaa, joten älä poltetut kalorit. Sama henkilö polttaa 311 kaloria 30 minuutin jalkapallo, 355 kaloria 30 minuutissa jääkiekon ja 444 kaloria 30 minuutin squashia.
  Yard Huolto

  Puutarhanhoito voi kaunistaa teidän pihalla, mutta omistautuminen pitää nurmikon ja puutarhan tip-top kunnossa voi myös auttaa sinua laihtua. Yksinkertainen käyttää kuten haravointi nurmikon johtaa 178 poltetut kalorit 30 minuuttia joku, joka painaa 185 kiloa. Sama henkilö polttaa 205 kaloria aikana puolen tunnin kitkeminen istunto, 222 kaloria aikana 30 minuuttia kaivaa lika ja 244 kaloria 30 minuutin aikana niitto nurmikon ruohonleikkuri.
  Työskentely Noin Home
  p Jos olet tottunut soittaisit tehdä työtä kotonasi, laita alas puhelimen ja roll up your hihat. Edellyttäen pidät työskentelystä kädet, voit säästää rahaa, kun polttaa kaloreita. 185-kiloinen henkilö polttaa 133 kaloria per 30 minuuttia työskennellä auton, vaikka peset auton käsin johtaa 200 kaloria paloi 30 minuuttia. Sen sijaan, että tilaus ottaa pois, harkitse masterointi keittiön itse. Sama henkilö polttaa 111 30 minuutin välein ruoanlaittoon - kunhan pidät maku-testaus minimiin. Jos olet luova ja taitava puunjalostus, pitää tämä harrastus - 185-kiloinen henkilö polttaa 200 kaloria 30 minuutin korjausmaalaus huonekalut.
  Muut harrastukset

  Jos pidät työskentelystä eläinten kanssa, harkitse vapaaehtoistyötä hevonen tilalla. Jos painat 185 kiloa, voit polttaa 266 kaloria puolen tunnin hoito hevonen. Jos olet onni saada joitakin ratsastus kun taas vakaa, voit polttaa 178 kaloria 30 minuutissa. Ihmiset, joilla lapset voivat antaa takaisin yhteisölle valmennus nuorisourheilun joukkue, kaikki samalla polttaa kaloreita. 185-kiloinen valmentaja voi polttaa 139 kaloria 30 minuutissa, toteaa HealthStatus. Jos haluat rauhaa kalastuksen, voit polttaa 107 kaloria puolessa tunnissa, jos painat 185 kiloa.