| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto |
  • Mitkä ovat Erilaisia ​​Running?

Running on yksinkertaisin urheilu, tarvitaan vain pari hyvää kenkiä ja reitti. Silti se tarjoaa erinomaiset kunto etuja ja psyykkinen iloa. On olemassa monenlaisia ​​käynnissä aloilla kilpailu, kunto ja ilo. Tyypit

Kilpailutahti tehdään lyhyitä matkoja ja tuottaa anaerobinen tuloksia. Juoksu voi olla sekä anaerobiset ja aerobiset. Pitkä juoksu, kuten raita, tie, maastohiihto ja maraton, vaatii vauhdista ja on aerobinen sen vaikutuksia. Lopuksi on vapaa juoksu, joka voi olla samassa tahdissa lenkille ja voi olla monipuolinen maasto, raidasta asfalttiin.
    Ominaisuudet

Kilpailutahti on puhdas kaikki ulos käynnissä. Ihminen on kyky sprint noin 300 metriä ennen hapen velan hidastaa heitä. Jalkapallo, jalkapallo, koripallo, rugby, baseball ja muu urheilu on murtuu sprinting koko kilpailun. Lapset rakastavat sprintti ja sisällyttämään sen pelata. Kilpailutahti on virallistettiin yleisurheilu, joka on sprinting tapahtumia eri pituisia. Keskimatkan kilpailut järjestettiin 800, 1500 ja 3000 metriä ja yhden mailin radalla. Pitkän matkan kilpailut järjestetään yli 5000 ja 10000 metrin radalla. Pitkät etäisyydet kuuluvat myös hiihto ja maantie kilpailuista. Hiihto rodut vaihtelevat kahden mailin noin 12000 metriä, kun taas maantie kilpailuista voi vaihdella 5000 metriä (5km) jopa maratonin ja sen jälkeen.
    Huomioita

kilpailukykyinen käynnissä, se on parasta valmistautua vaativiin stressiä kisan treenata säännöllisesti. Sprinters käyttövalmiina rento ja rytmisesti huippunopeutta. Ne voivat nostella painoja lisätä lihasvoimaa ja työn nopea alku. Keskimatkan juoksija käytännössä ajamalla monta "välein." Tämä tarkoittaa käydessä kilpailulisenssin tahtiin lyhyillä matkoilla monta kertaa jokaisen harjoituksen. Esimerkiksi neljän minuutin Miler voi ajaa kymmenen toista 400 metrin kulkee 60 sekuntia, joiden sylissä hidas lenkkeily välillä jokaisella kierroksella. Pitkän matkan juoksijat käy kauemmin väliajoin, esimerkiksi viiden toista kilometriä tahdissa 10000 metrin juoksussa. Juoksijat myös tehdä "tempo toimii", jossa he kestää useita kilometrejä on simuloitu kilpailu tempo. Jotkut juoksijat eivät juurikaan harjoitella radalla, mieluummin ajaa tiellä tai polkuja. On mahdollista parantaa nopeasti Intervalli, mutta se on helppo saada loukkaantui ylitöistä. Monet juoksijat ottaa lepopäiviä välillä intervalli istuntoja käynnissä pari helppoa kilometriä.
    Edut

kannalta liikunta, säännöllinen helppo juoksu edistää verenkiertoa ja vahva sydän. Se myös parantaa immuunijärjestelmää ja parantaa keuhkojen kapasiteetti. Monet usein juoksijat väittävät, että kokemus "juoksijan" hyvänolon tunne ja rentoutumista, sen aikana ja sen jälkeen pitkiä. Optimaalisen kunto, on suositeltavaa suorittaa vähintään kolme tai neljä kertaa viikossa vähintään 20-30 minuuttia. Se kestää aloittelijoille jonkin aikaa rakentaa kunnon ylläpitämiseksi tämän aikataulun. Muut aerobista liikuntaa voidaan yhdistää käynnissä, kuten pyöräily, uinti tai kävely.
    Warning

Jokainen harkitsee ohjelma fitness käynnissä tulee neuvotella lääkärinsä kanssa ennen alkua. On tärkeää käyttää mukavat lenkkitossut välttämiseksi. Monet pitkäaikainen juoksijat raportoivat ongelmia polvilleen. Lämpenee lempeä venyy ja jäähtyy kävelemällä voi auttaa juoksijoita välttämiseksi.