| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Fibromyalgia jooga Rutiinit

  Fibromyalgia on hermo sairaus, joka aiheuttaa lihasten kipua ja jäykkyyttä. Lempeä jooga ulottuu ovat hyvä tapa ylläpitää ilmastointi samalla välttää kivulias microtears lihaksissa. Varmista, että olet keskustella kuntoaan ensin lääkärin ja että olet jo seuraavia mitä kivunhoito ja muut protokollat ​​hän on määrännyt. Ennen kuin aloitat

  Jooga voi olla korkean intensiteetin urheilu, mutta ihmiset fibromyalgia ei pitäisi osallistua tällä tasolla. Go lempeä venyttely ja lopeta ennen kuin tunnet kipua. Älä rasita itseäsi liikaa. Jos aiheuttavat on helppo vaihtoehto, valitse että yksi. Kun opit aiheuttaa ja tehdä niitä ilman ongelmia, voit siirtyä vaikeampaa aiheuttaa.

  Ihmiset, joilla fibromyalgia ovat usein jäykkä aamulla. Kun lämmin kylpy ennen jooga rutiini voi löysää lihaksia niin et vahingoita niitä. Tai odota kunnes myöhään iltapäivällä, ennen illallista, kun lihakset ovat ehtineet lämmetä ja löysää.

  Jooga olisi harjoiteltu tyhjään vatsaan tai vähintään 2 tuntia aterian jälkeen. Käytä löysiä vaatteita. Hikoilu ovat hyvä valinta, koska ne tarjoavat lisää lämpöä, joka on tarpeen jäykät lihakset.
  Exercise koko kehon

  Jooga on satoja aiheuttaa. Aloita helppoja asioita. On parasta ottaa alussa jooga luokan oppia aiheuttaa. Kerro ohjaaja että sinulla on fibromyalgia. Hän voi auttaa sinua muuttamaan aiheuttaa, jotta et satuta itseäsi.

  Varmista, että kotisi rutiini sisältää seisten, istuen ja altis aiheuttaa. Työ kaikki ruumiinosat.
  Aloita pienestä

  ihmiset fibromyalgia usein tuntuu huonompi seuraavana päivänä, jos he liioittele. Tämä voi aiheuttaa heijastumia, jotka jättää sinut pysty tekemään paljon mitään. Niin alkaa pieni. Rutiini, joka kestää 5 tai 10 minuuttia, kerran tai kaksi kertaa päivässä, voi toimia paremmin kuin 30 minuutin rutiinia. Jos käytät luokan, älä pelkää istua harjoitusohjelman, joka vaikuttaa liian rasittava. Sinun ohjaaja ymmärtää, että sinun täytyy varjella energiaa huolellisesti ja voi olla valmis auttamaan sinua koota lyhyt rutiini tehdä kotona.
  Lue aiheuttaa

  Ei ole suositeltavaa, että opit jooga kirjasta. Henkilöt, joilla on fibromyalgia voi aiheuttaa vakavia vaurioita laajennettu kipua tekemästä aiheuttaa väärin. Kunnes tiedät, miten tehdä ne oikein, sinun pitäisi vain tehdä aiheuttaa sinulle on opetettu sertifioitu ohjaaja.

  On monia kursseja tarjolla nuorisotalo, ammattikorkeakoulut, kuntosalit ja muut paikat. Voit myös kysyä lääkäriltä viittaan oma fysioterapeutti, joka käyttää jooga ja on hänen opettaa sinulle lyhyt rutiini.
  Components Jooga

  Jooga koostuu kolme pääosaa, jotka voivat hyötyä ihmiset fibromyalgia. Lisäksi aiheuttaa, nimeltään asanas, on hengitys ja meditaatio harjoituksia, jotka voivat olla varsin hyödyllinen. Voit oppia hengitys ja meditaatio tekniikoita monista lähteistä ilman vaarassa vahingoittaa itseäsi. Varmista, että jooga harjoitus sisältää nämä osat samoin. Tulet todennäköisesti huomaamaan, että jooga hengitys ja meditaatio on hyödyllinen monissa tilanteissa.
  Hyvä aiheuttaa aloittelijoille

  aiheuttaa, että voit aloittaa ovat vuori aiheuttaa, puu aiheuttaa, alaspäin koira, puoli selkärangan twist, kobra aiheuttaa ja ruumis aiheuttaa. Opettele nämä oikein ennen kuin yrittää niitä kotona. Se on erittäin helppo ihmiset fibromyalgia vahingoittaa itseään, jos aiheuttaa ovat tehneet väärin.