| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset Keuhkot

  Jooga keskittyy mielen kehon toimintoa hengitys harjoituksia, asentoja ja meditaatio. Jooga voi parantaa keuhkojen toimintaa ja kapasiteetin avaamalla rintaonteloon. Mukaan tutkimuksessa esitellään 2009 American College of Sports Medicine vuosikokouksessa, jooga voi auttaa astmaatikoille. Kissa ja Cow

  Nämä kaksi aiheuttavat tehdään usein kuin warm-up harjoituksia. Aloita Asetu kädet ja polvet. Varmista, että selkä on yhdensuuntainen lattian. Kädet pitäisi olla alle hartiat ja polvet pitäisi olla alle lantiolla. Kaari takaisin ylös kohti kattoa Cat. Pidä poseeraamaan kahden Hengitä. Sink vatsa alas Cow vielä kaksi henkeä. Toista kuin haluat.
  Low Syöksy

  Low syöksy avaa rinnassa ja auttaa parantamaan ryhtiä. Aloita hiipivä yksi jalka pitkä taaksesi ja muiden polvi taivutettu jalka tasainen. Sormet voivat koskettaa lattiaa. Nosta päätäsi kuin olisit yrittää koskettaa ylhäältä kattoon. Paina kantapää pidentyneet jalka alas kuin jos yritit laittaa jalka lattialla. Pidä aiheuttavat ja hengitystä. Kytkin jalat.
  Soturi aiheuttaa

  On olemassa useita muotoja soturi aiheuttaa. Warrior kaksi, alatte seisomalla pystyssä. Hypätä jalat kolme tai neljä jalkaa toisistaan ​​kuin mitä hyppy jack. Varpaat ovat eteenpäin. Arms päästä kohti vastakkaista seinät kädet jalat. Käännä oikea jalka niin, että varpaat osoittamaan kohti samalle seinälle kuin oikealla. Taivuta oikea polvi. Katsokaa oikea olkapää. Vasen jalka tulee auttaa pitämään sinut tasapainossa, mutta ei pitäisi tuntea kipeä. Tule takaisin keskelle ja toista toisella puolella.
  Puu ​​aiheuttaa

  ryhdistäytyä. Siirrä painosi toinen jalka on varovainen pitää painon kohti sisäosassa jalka. Tuo toinen jalka ylös seisoo jalka niin pitkälle kuin pystyt. Riippumatta siitä, kuinka suuri mennä, varpaat pitäisi kohta lattialle. Parasta lopulta onnistunut saamaan kantapää lähelle nivusiin. Kädet alkaa lantiolla. Kun olet mukava saldo, tuo kädet ylös pään yli. Pitää tässä 30 sekuntia. Tule takaisin alas ohjaus. Vaihda jalat. Vihje: Keskity jotain paikallaan neljä tai viisi jalkaa pois auttaa pitämään tasapainossa.
  Fish Pose

  Makaa selälläsi jalat yhdessä. Kädet voivat olla joko teidän puolin tai sinulle kämmenet lattiaan ja peukalot koskettavat. Kun hengität ulos, Arch selkää niin, että tulet lepäävät top of your head. Tämä voi viedä aikaa ja käytännössä saavuttaa.
  Camel Pose

  joustavampi, Camel Pose tarjoaa mahdollisuuden avata rinnassa edelleen vahvistaen samalla selkärangan, hartia lihakset ja niska. Polvistumaan jalat noin matto leveydelle. Reach kädet koskettaa kantapäät. Anna pään rentoudu. Hengenvetoon tässä asennossa hetken.