| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset Verenpainetauti

  Verenpainetauti on, kun henkilön verenpaine on normaalia korkeammalla, lähinnä välillä 120 ja 130 mm /Hg yli 80-85 mm /Hg. Johdonmukainen jooga käytäntö voi alentaa verenpainetta peräti 10-15 mm /Hg. Se voi myös auttaa sinua laihtua ja ylläpitää terveellistä painoa, mikä myös alentaa verenpainetta. Jotkut jooga aiheuttaa ovat lempeä tarpeeksi tehdä päivittäin, ja vähentää verenpainetaudin. Puu aiheuttaa Liikunta

  puu aiheuttaa auttaa sinua parantaa tasapainoa, ydin voimaa ja on hyvä keuhkoihin. Syvään Hengitä sisään ja ulos nenän hieroo keuhkoihin ja tehdä niistä vahvempia. Seiso suorassa jalat koskettaa. Käännä oikea jalka ulos. Nosta oikea jalka niin, että pohjassa jalka on vastaan ​​sisäpuolelle säären tai sisempi reiteen. Kierrä oikea lonkka ja polvi ulos kuin puoli Lotus. Pidä kädet teidän puolin kämmenet eteenpäin. Tai voit tuoda kädet yhteen rukouksen aseman edessä rintaa. Pidä viisi Hengitä ja siirtyä sitten jalat.
  Leg Up Wall Pose

  Vipareeta Karani on sanskritin nimi tämä yksinkertainen aiheuttaa. Makaa lattialla ja häipyä pakarat seinää vasten ja aseta jalat suorana seinää vasten. Avaa jalat hip-leveys toisistaan. Rentoudu kädet teidän puolin ja käännä kämmenet ylöspäin. Pysyä siellä viisi minuuttia. Hengitä sisään ja ulos nenän syvästi vatsa. Makaa tässä asennossa mahdollistaa sydämesi taukoa paine vakavuus ja se helpottaa veren palata sydämeen. Se tarjoaa myös kiire uutta verta virrata jalat kun olet valmis. Tämä on erityisen mukava aiheuttavat tehdä, kun nousun tai jalan harjoitus.
  Vaihteleva Nostril Breathing Liikunta

  Hengitys sisään ja ulos vuorotellen vasenta ja oikeaa sieraimeen, jota kutsutaan myös Nadi shodana, on erinomainen käyttää rentoutumiseen ja integroimalla oikealla ja vasemmalla puolella aivoissa. Koska se rentouttaa ja verenkiertoelimistöön sillä on positiivinen vaikutus verenpainetauti. Istu mukavasti risti-asentoon, kuten helppo aiheuttaa, puolet Lotus tai koko Lotus. Sit pitkä ja aseta vasen käsi polvi. Ota oikealla kädellä ja peukalolla sulkea pois oikean sieraimen. Kytke tämä, jos olet vasenkätinen. Hengitä syvään sisään kautta vasempaan sieraimeen. Sitten, käytä indeksi ja keskisormi sulkea pois vasempaan sieraimeen ja hengitä oikeaan sieraimeen. Hengitä läpi oikeaan sieraimeen, sulje se pois, ja hengitä vasempaan sieraimeen. Hengitä jälleen läpi vasempaan sieraimeen. Pidä vuorotellen hengitys sisään ja ulos kautta vasemmalle ja sitten oikealle sieraimeen. Yritä tehdä viisi minuuttia.