| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset Herniated levy

  herniated levy on sairaus, jossa levyjen välillä nikamien luut tulla pakattu ja pullistuma yli rajojen selkärangan. Pullistumia levy ärsyttää lähellä hermoja aiheuttaa kipua, puutumista tai pistelyä tiellä hermo. Useimmat herniated levyt ovat väestön ikääntymisen vuoksi ja normaalista kulumisesta, mutta ryhti on myös tekijä. Jooga voi lievittää joitakin oireita ja vahvistaa asennon lihaksia, jotka tukevat selkärangan levyjä. Ennen aloittamista

  Jos epäilet, että sinulla voi olla herniated levy, ota yhteyttä lääkäriin positiivisen diagnoosin. Kun sinulla on diagnoosi, keskustella optionsa lääkärin kanssa. Yleensä ihmiset välilevytyrä tulisi välttää eteenpäin mutkia, koska tämä voi aiheuttaa levyn pullistuma edelleen. Kuitenkin jokainen ihminen on erilainen ja lääkäri voi kertoa, mitkä harjoitukset välttää.
  Etsi oikea tyyli

  Yoga pidetään usein lempeä liikuntamuoto. Itse asiassa on olemassa joitakin muotoja jooga, kuten ashtanga vinyasaa jotka ovat yhtä voimakkaita kuin aerobic tai vastarintaa koulutusta. Jos käytät jooga videoita, etsiä otsikoita, joissa korjaavat tai yin keskittyä, ja käy jopa kovemman tyylejä. Jos olet työskennellyt kirja tai verkkosivuilla, älä jokainen aiheuttaa hitaasti ja pidä jokainen aiheuttaa vähintään 10 sekuntia.
  Osallistuttava vähintään yhden luokan

  Osallistuvat luokka voit nähdä aiheuttaa live, 3D. Lisäksi sinulla on pääsy ohjaaja, joka voi näyttää, miten tehdä joka aiheuttaa oikein. Opettaja voi myös auttaa sinua tekemään säätöjä ja muutoksia mahtuu kunnossa. Monet jooga studiot tarjoavat ilmaisia ​​johdanto luokkiin kannustin yrittää palvelujaan. Jos sinulla ei ole studio lähellä sinua, tarkista kuntosaleja ja vapaa-ajan keskus. Jos voit, kokeile osallistuu vähintään yksi luokka kuukausi muistin virkistämiseksi ja oppia uusia tekniikoita.
  Work omaan tahtiin

  Ei ole väliä, mikä tyyli valitset aina työskennellä oman kehon. Jos tunnet kipua, lopeta välittömästi ja muokata aiheuttaa. Jos sinusta tuntuu, sinun pitää aiheuttaa pidemmän tai tarvitse siirtyä eri aiheuttaa, tee niin. Se on teidän käytännössä ja kehon.