| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • 200 tunti Jooga Sertifiointi

  sertifioitua tulla rekisteröity joogaopettaja on 200 tunnin tason, sinun tulee suorittaa tietty koulutusohjelman, joka kattaa perusteet jooga ja sen opetuksia. Standardit sekä 200 tunnin jooga sertifiointi-ohjelma ja koulut tarjoavat koulutusta valvovat Yoga Alliance, voittoa tavoittelematon, verovapaa osa 501 (c) (3) organisaatio. Certification Training: Techniques and Practice

  200 tunnin Yoga Alliancen sertifiointi koulutuksen vaatimuksiin sisältyy opetusta perustekniikoita kuten asanat, pranayamas, kriyas, laulamassa ja meditaatio. Tämä koulutus keskittyy yhdistelmä miten opettaa ja harjoitella tekniikoita ja todellinen ohjattua käytännön tekniikoita. Jooga opiskelijat oppivat perusteet osoittavat eri tehtävissä, sekä auttaa ja korjata opiskelijoita. Opetussuunnitelma voi sisältää vähintään viisi tuntia opetusta käsittelevät liiketoiminnan osa opettaa joogaa.
  Certification Training: anatomia, fysiologia ja etiikka

  menetelmiä ja käytännön opetusta sisältää osia keskitytään ihmisen fyysisen anatomia ja fysiologia, jotka käsittelevät esimerkiksi kehon järjestelmiä, chakrat ja tiettyihin elimiin. Koulutus käsitellään myös vasta tarvitaan, kun on olemassa vammat sekä hyödyllistä ja terveys liikkeen kaavoja erityisiä edellytyksiä. Pääpaino tästä komponentista on käsitys liikuntaelinten järjestelmiä ja rakenteita, turvallisuuskysymykset, nivelen liikkuvuuden ja liikerataa. Sertifiointi opetus kattaa myös jooga filosofioita, jooga elämäntapa ja etiikka opettaa joogaa.
  Rekisteröityneet Jooga koulut tarjoavat koulutus

  Yoga Alliancen rekisteröity jooga koulut komponentti tarjoaa jooga koulutusta 200 tunnin tason sertifiointi eri puolilla Yhdysvaltoja yli 900 paikkakunnalla. Kaikki 200 tuntia koulutusta on tapahduttava yhdessä koulussa. Jos olet suorittanut 200 tuntia tason sertifiointi kurssin nonregistered joogakoulun, saatat silti pystyä rekisteröityä Yoga Alliance. Sinun on annettava "Rekisteröityneet joogaopettaja" (RYT) valmistunut nonregistered koulun hakemuslomake ja asiakirjat, joka todistaa, että koulutus vastaa Yoga Alliancen standardien.
  Certificate of Completion tulla Rekisteröityneet joogaopettaja ( RYT)

  Kun olet suorittanut 200 tuntia, saat todistuksen suoritettuaan alkaen rekisteröity joogakoulun. Voit rekisteröityä tulla rekisteröity joogaopettaja lähettämällä täytetty hakemuslomake, valokopio todistuksen suoritettuaan asiakirjan ja vuotuisen rekisteröintimaksun Yoga Alliance. Voit sitten käyttää Yoga Alliancen rekisterin merkki "Registered joogaopettaja" ansioluettelosi, sivustosi ja mainos-ja opastavia materiaaleja.
  Yoga Alliance Tietoa

  Saat lisätietoja eri osia Yoga Alliancen 200-tason jooga sertifiointi koulutusohjelma vaatimukset, luettelo Yoga Alliancen rekisteröity jooga koulut tarjoavat jooga koulutusta 200 tunnin jooga sertifiointi ja miten hakea "Rekisteröityneet joogaopettaja" kerran voit saada oman todistuksen suoritettuaan 200 tuntia jooga koulutusta antavat:

  Jooga Alliance1701 Clarendon Blvd., Suite 110Arlington, VA +22.209.888-921-9642yogaalliance.org