| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Vinkkejä lisätä Korkeus kotona avulla jooga

  Jooga on erittäin arvokas väline lisätä sekä fyysistä että henkistä terveyttä. Toisin kuin yleinen väärinkäsitys kuitenkin yksinkertaisesti tekee jooga ei tee henkilöä pitempi. Mitä säännöllinen jooga käytännössä tehdä, on parantaa ryhtiä ja jännityksen elin, joka puolestaan ​​voi auttaa tekemään henkilö tuntuu pitempi. Useat jooga asennot voivat auttaa maksimoimaan nämä vaikutukset. Sarvangasana

  Sarvangasana tai olkapää seistä, auttaa parantamaan ryhtiä ja siten ehkä lisää pari tuumaa teidän korkeus. Tämä harjoitus ulottuu sekä takaisin ja kaulan. Harjoitus on lepää teidän niska ja hartiat ja osoittaa jalat kohti kattoa. Aloita ulos selällään, ja hitaasti rullaa päälle niska ja hartiat, ja samalla pisteen jalat suoraan ylös.
  Adho Mukha Svanasana

  Adho Mukha Svanasana tai alaspäin suunnattu koira, on yksi keskeisimpiä kaikkien jooga aiheuttaa, ja se myös ojentaa selkää. Aloita kontallaan selkä tasainen. Tämä tunnetaan taulukon aiheuttaa. Täältä hitaasti laajentaa lantiota ylöspäin ja suoristaa jalat, koko ajan pitää kädet lattialle. Tee näin, kunnes olet jalat ovat suorat ja vartalo osoittaa kohti lattiaa kulmassa niin, että elimistö tekee kolmion muotoinen lattia. Tämä aiheuttaa ulottuu selkärangan, hartioiden ja jalat.
  Chakrasana

  Chakrasana, tai pyörän aiheuttaa, on toinen erinomainen apu lisätä ryhtiä. Pyörän aiheuttaa venyttää vatsan lihaksia, joka auttaa ojentaa koko kehon. Makasi selällään. Taivuta polvia ja aseta jalat lattialla. Työnnä kädet ja laajentaa lantiota ylöspäin. Pane kädet pään, ja osoita sormellaan jalat.
  Surya Namaskara

  Surya Namaskara tunnetaan paremmin länteen kuin aurinko tervehdyksen. Se on toinen erittäin yleinen jooga aiheuttaa. Sun tervehdykset ovat erittäin tehokkaita auttaa hioa ryhtiä. Ne sisältävät venyttely ja lihasten harjoituksia sekä toistuvia, meditatiivinen hengitys.

  Tehdä tämän harjoituksen, alkaa seisomaan, aurinkoon, jos voit. Lukko kädet yhteen ikään kuin antaa Christian rukous. Hengittämästä koko ajan, siirrä kädet suoraan ulos ja sitten ylös ja taivuta ylävartaloa taaksepäin. Hengittää ja kumartua eteenpäin. Kosketa kädet maahan, ja yritä koskettaa päätäsi polvia. Hengitä ja siirrä oikea jalka takaisin niin pitkälle kuin se venyy, ja levätä varpaat maahan. Nosta pää, mutta pitää kädet ja edessä jalka samassa asennossa. Työnnä vasemman jalan taakse ja ulos, kohdista se oikea jalka. Kohdista päätäsi kädet. Hengitä ja sitten kun hengität ulos alentaa kehon lattiaan. Hengitä ja nostaa pään niin pitkälle kuin se menee. Työnnä kehon ylös, ja elättämään itsensä vain kädet ja jalat. Exhale ja kun hengität, aikaistaa vasen jalka, niin että se on jälleen kerran jopa kädet. Exhale ja tuo oikea jalka eteenpäin, niin että jälleen kerran kädet ja jalat ovat yhdessä. Suorista jalat. Jälleen kerran, yritä koskettaa päätäsi polvia. Hengitä, nosta käsiäsi, ja taivuta taaksepäin.
  Pranayamaa

  Jooga hengitys harjoituksia, kutsutaan Pranayama, ovat potentiaalisesti hyödyllisiä vähentää jännitystä, parantaa ryhtiä, ja siten lisätä korkeus. Hengitys harjoituksia palata kehon tasapaino ja oikea aineenvaihduntaa.

  Useita Pranyama harjoituksia olemassa. Yksi yleisimmistä on Ujjayi. Suorittaa Ujjayi, istuin itse mukavasti selkärankaa pystyttää tai selällään. Hengitä pitkä ja hidas kautta sieraimiin. Sopimus taakse kurkkuun niin, että teet valo pihahdus. Yritä tehdä niin hengittää sisään ja ulos asteittain enää, luomatta mitään jännitteitä elimistössä, ja yrittää tehdä tasainen, jatkuva ääni.