| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Yin jooga sertifiointi

  Jooga on kuuma aihe juuri nyt ja tulla sertifioitu jooga näyttää olevan tavoite monien nykyisten ja pyrkivä liikunnan ammattilaisten. On olemassa monia erilaisia ​​jooga ja yksi vähemmän tunnettuja, mutta mahdollisesti haastavin, on Yin Yoga. Yin Jooga keskittyy aika aiheuttaa pidetään hallussa eikä keskittyä määrä aiheuttaa ohjaaja oppii. Yin Jooga periaatteet

  Yin Jooga on vähemmän aktiivinen muoto jooga keskittyy tasapainoa ja keskeinen vahvuus. Yin Jooga harjoitetaan seuraavien kolmen periaatteista. Ensimmäinen on tulla aiheuttamista sopivaan syvyyteen. Tämä tarkoittaa, että jos aiheuttavat vaatii taivutus, kyykyssä tai muun liikkeen harjoittaja pitäisi toimia venyttää kehon sopivassa määrin. Monet jooga muodoissa, jotta voitaisiin saavuttaa tehokkaammin aiheuttaa eivät edellytä, että lääkäri venytys tasolla.
  Resolve Remain Still

  Toisessa teemassa, ratkaista pysyvän edelleen , osoittaa, että osa käytännön Yin Jooga on keskittyä ja rauhallinen. Pitämällä aiheuttaa kauemmin kuin perinteiset jooga, se toimii lihaksia ja voi aiheuttaa väsymystä. Selvitän pysyvän edelleen sitä, että lääkäri tekee äärimmäisen vaivaa keskittyä ja pitää asennot.
  Pidä Pose Time

  Tämä viimeinen vuokralainen, jotta Pidä poseeraamaan aikaa osoittaa, että lääkäri tekee pyritään säilyttämään aiheuttavat aika riippuu heidän terveyttään ja hyvinvointiaan kun yrittää ylläpitää sitä kauemmin.
  Miksi sertifiointi Yin Jooga tarvitaan?

  Aina kunto ohjaaja on etsiikin opiskelijoita, sertifiointi on tarpeen. Sertifiointi mahdollistaa opiskelijoiden ymmärtää ohjaaja on pätevyys opettaa luokkaa, ja varmistaa myös ohjaaja on tietoa, työkaluja ja resursseja tarpeen opettaa. Yin Jooga on kyse tasapainosta ja keskittyä ja ei tiedä asianmukaista koulutusta tekniikoita voi johtaa loukkaantumiseen opiskelijoita.
  Mistä joku saa Sertifioitu Yin Jooga?

  Yin Yoga.com tarjoaa useita kursseja ladattavaksi ja tarjoaa täyden valtuutuksen seitsemän päivän kurssin neljännesvuosittain. Verkkosivuilla parhaiten osoittaa, milloin seuraava kurssi on sekä tarjoaa linkkejä opettajan muihin hankkeisiin. Opettajia, jotka tarjoavat sertifiointi kursseja toimivat itsenäisinä kouluttajien auttaa kiinnostuneille tulossa Yin Yoga-sertifioitu.

  Yin Yoga instituutti tarjoaa 100 tunnin ja 200 tunnin kursseja. Tällä hetkellä studiot ympäri maata, jossa opiskelijat Yin Jooga voidaan varmentaa. Yin Yoga Institute pyrkii edistämään standardin huippuosaamista opetuksen Yin Yoga. Se pyrkii myös tarjoamaan tapa todistaa Yin Jooga ohjaajien ja ylläpitää tietokantaa sertifioitu ohjaajien maassa.