| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Sivusuunnassa jooga

  Lateral jooga liittyy lateraaliflexio, joka tapahtuu, kun vartalo taipuu sivusuunnassa. Modern päivittäistä toimintaa kuin istuu pöydän ääressä, ajo-tai istuu lentokoneessa voi aiheuttaa arkuutta selkärangan ja vartalon. Jooga aiheuttaa, joissa lateraaliflexio voi hellittää näillä alueilla, tehokkaasti torjua lihasten jäykkyys aiheuttama yhteistä istumista toimintaa. Lihakset venytetty

  Side-venyttely sivusuunnassa aiheuttaa voi tehokkaasti pidentää lihaksia välillä lantion ja kylkiluut, sekä lihaksia alaselän. Tärkeä lihas, joka sivusuunnassa aiheuttaa myös venytys on quadratus lumborum, joka sijaitsee takaosassa vyötärö, ja pitää takaisin lantion alimpaan kylkiluun takana. Sivusuunnassa aiheuttaa pidentää tätä lihas, joka ulottuu alueen välillä kylkiluiden ja lantion, pitää vartalon notkea. Side-venyttely aiheuttaa myös avata puolin rintakehään, mikä voi parantaa liikkuvuutta rintakehää ja laajennus kyky keuhkot, jolloin hengitys helpottuu ja vakaampana.
  Aloittelijan aiheuttaa

  Yksinkertaisempi aiheuttaa joka liittyy lateraaliflexio ja puoli ulottuu myös Gate aiheuttaa, tai Parighasana, jos lääkäri polvistuu, ulottuu yksi jalka puolelle ja ulottuu vastakkaiseen käsi pään yli kohti varpaat säären. Toinen aloittelijan aiheuttaa laajennetaan Side Angle aiheuttaa tai Utthita Parsvakonasana, jos lääkäri siirtyy Warrior II aiheuttaa sijoittaa varsi lähimpänä vääntynyt polvi reiden tai lattialle, ja ulottuu toiseen käsivarteen päähän.


  Advanced aiheuttaa

  Vaikeampi aiheuttaa ainoastaan ​​harjoittama kokeneiden ammattilaisten, koska ne voivat aiheuttaa vammoja yrittänyt jäykempi opiskelijoita. Näitä ovat pyörineet Head-to-polvi aiheuttaa, tai Parivrtta tammi sirsasana, istuvan aiheuttaa silloin, kun laitos vahvistetut sivuttain yli säären ja vastakkainen käsi ulottuu pään yli kohti varpaat laajennettu jalka. Toinen edistyksellinen aiheuttaa pidennetään kolmio aiheuttaa, tai Utthita Trikonasana, joka on vaikeampi versio Triangle aiheuttaa ja käsivarsi ojennettuna siirtyy kohtaan seinään päin eikä ylös kohti kattoa.
  Varoituksia

  Muista aina työelämästä aiheuttaa vähitellen ja tietoisesti, varmista linjaus on oikea. Esittävät sivusuunnassa jooga aiheuttaa väärin voi aiheuttaa vakavia alaselän vammoja. Tiukka takareisien ja sisempi reiteen lihakset voivat myös estää joustavuutta puoli-osuuksilla, joten työskentelevät venyttely jalkojen lihaksia auttaa oikean kohdistus sivusuunnassa venyy. Aiheuttaa esimerkiksi Kallistuva isovarvas aiheuttaa tai Supta Padangusthasana ja laajennettu Hand-to-Big-Toe aiheuttaa tai Utthita Hasta Padangusthasana, voivat osaltaan valmistaa kehon sivusuunnassa jooga aiheuttaa vaarantamatta alaselän rasitusta.