| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten pukeutua Bikram Yoga

  Bikram jooga edellyttää asiallista pukeutumista helppoutta ja mukavuutta. Jos näytät vääriin vaatteita, tulet katumaan sitä ajaksi 90-minuutin istuntoa. Asiat Tarvitset
  joogamatto
  Otsapanta tai sweatband
  Hair siteet
  Pyyhkeet
  Deodorantti
  Non-stick matto kansi
  Näytä lisää Ohjeet
  Dress for Bikram Yoga
  1

  Tuo vaihtaa vaatteita. Bikram jooga on harjoiteltu 105 asteessa noin 50 prosentin kosteudessa. Tulet varmasti lääkeannos jooga vaatteita hiki.
  2

  mekko ohut puuvilla tai muita hengittäviä kankaita. Vältä sweatclothes kaikenlaista ja pysyä poissa paksuille kankaille. Hyvin istuva vaatteet ovat aina helpommin liikkeelle kuin väljiä asuja.
  3

  valita vähemmän vaatteita. Pick shortsit sijasta housut ja säiliön katon (tai yläosattomissa kaverit) sijasta hihat. Naiset ovat usein mukavin urheilu rintaliivit sijaan topit.
  4

  Käytä panta tai hikinauha. Hiki taipumus tehdä pitkät hiukset kuuluvat silmiisi, joka voi olla häiritsevä. Muista tuoda hiukset siteitä jonkinlaista jos sinulla on pitkät hiukset. Sinulla on vaikea harjoitellaan hiuksesi alas, mutta jos unohdat, studio henkilökunta voi yleensä antaa ne sinulle.
  5

  Jätä sukat ja kengät ulkopuolella. Sukat vain aiheuttaa liukastumisen teidän joogamatto ja kengät eivät ole koskaan sallittuja asana tai käytännön huoneet tahansa joogakoulun.
  Nauti Bikram Yoga Class
  6

  Tuo vettä. Jotkut opettajat eivät pidä vesipulloja huoneeseen aikana 90 minuutin luokkaa, mutta voit aina kiinni. Tarvitset vettä ennen ja jälkeen.
  7

  Osta tarttumaton mat: Manduka tai tarttumaton kansi matto. Kannet kuten Yogi Varpaat ovat ohuita pyyhkeet muovi helmiä toisella puolella pitoa. Kuten hiki, kansi estää sinua liukumasta ympäriinsä.
  8

  Tuo useita pyyhkeet. Voit käyttää yhtä iso pyyhe matto alla kasvosi ja muita pienempiä kuivua hiki silmiä ja kasvoja.
  9

  tietää, että vaikka sinulla on vaikeuksia, olet tekemässä joitakin syväpuhdistus. Bikram jooga luoja Bikram Choudhuryn väittää, että hänen tyyppi jooga on ainoa oikea Hathajoogassa.
  10

  Jätä jos sinun täytyy. Taukoja tai kertoa ohjaaja alussa luokan, jos olet uusi. Bikram voi vaatia sopeutumisaikaa vaikka olet säännöllinen jooga harjoittaja.
  11

  Älä syö vähintään 2 tuntia ennen, jos ei enemmän. Pysy kaukana raskaita ruokia ja juoda runsaasti vettä heti seuraavan luokan.
  12

  tyhjentää rakko etukäteen. Itse asiassa tehdä niin katsotaan tarpeelliseksi joogit. Uskotaan valmistaa ja puhdistaa kehon harjoituksiin.