| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Onko Incline käsipainot Press Better Than vinopenkkipunnerrus?

  Vaihtelu on yksi syy, miksi paino koulutus on tehokas saavuttamiseksi yleistä kuntoa. Voit suorittaa monia katkottua harjoituksia hieman eri tavoin saavuttaa hieman eri etuuksia kohdistuvat samoihin lihaksiin. Esimerkiksi tekemässä painaa käsipainoilla mäkeen penkki toimii ylemmän rintaevien, ojentaja, deltoids ja trapezius, mutta käyttäen painotettua barbell antaa sinulle erilaisia ​​käyttää kuin käyttämällä käsipainot aikana täsmälleen sama liike. Valitsemalla yksi yli muiden riippuu kunnon tavoitteet ja perehtyneisyys vapaa-paino harjoitukset. Incline käsipainot Press

  rinne käsipaino paina tavoitteet samat lihakset vinopenkkipunnerrus, mutta se lisää vaikeusaste, koska se vaatii teitä tasapainottaa kaksi käsipainot kautta yhtenäisen liikkeen samanaikaisesti. Tämä tasapainoilua tarkemmin harjoittaa stabilointi käsivarret, niska ja selkä. Lisävakautusjärjestelmä työ lisää joustavuutta, mutta yleensä voit painaa vähemmän painoa käyttäen käsipainot kuin te, joilla barbell. Etuna on, että paino teet lehdistö on jakautunut tasaisemmin koko ylävartalo. Koska lomake vaatii sinua tasaamiseksi käsipainot, se vie enemmän käytännön sopeutua kuin muodossa rinne barbell penkkipunnerrus. Lisäämällä tai vähentämällä paino tasolla edellyttää myös pääsyä monenlaisia ​​käsipainot jokaisen poundage sijaan käyttämällä yhtä barbell ja muutama levypainoja, että voit yhdistää saavuttaa eri poundage tasoilla.
  Vinopenkille Paina

  vinopenkkipunnerrus tavoitteet yläosassa oman pectoralis suuria, ja tarttuu ojentaja, deltoids ja trapezius toissijaisena aineita. Vaikka se mielletään rinnassa käyttää, laitteet ja muoto on luonteeltaan samankaltainen barbell lapa paina, paitsi asetat barbell liikkeen hieman eteenpäin, suoraan päälle osa rintaa. Vaikka se ei ole tiukasti erillään liikuntaa, koska useita niveliä laitetaan liikkeelle, barbell voit painaa enemmän painoa rinne, ja keskittyä että paino suoremmin rintaan ja olkapäät.

  Käsipaino Versus Tanko

  Periaatteessa ero harjoituksia tulee alas käytettäviä laitteita. Käsipainot vaatia tiukempi noudattaminen muodostaa varmista polku kunkin lehdistön edustaja on taivutettu oikein. Asiallinen on hieman enemmän anteeksi tässä suhteessa. Käyttö barbell vaatii kuitenkin kannatuskehtoon käytetään penkkipunnerrus telineet, kun voi tehdä käsipaino painallus tahansa kaltevalla workout penkki ilman muita laitteita. Jos olet aloittelija ja paina 45 kiloa tai vähemmän, voit aloittaa käsipaino paina sijaan, koska paino tyhjänä Olympic Levytanko on 45 kiloa.
  Huomioita

  Jokainen harjoitus tarjoaa vastaavia etuja ja haittoja, ja koska jokainen käyttää samaa perusmuoto, voit valita yksi yli muiden. Ihannetapauksessa, vaikka et voisi taittaa pari sarjaa kunkin omaan rintaan liikuntaa parantaa sekä voimaa ja joustavuutta. Hyvä tapa sisällyttää sekä harjoituksia on vuorotellen kaksi kutakin harjoituksen. Esimerkiksi tee rinne penkkipunnerrus rinnassa päivästä, niin älä sarjaa rinne käsipaino painaa rinnassa päivä kaksi. Tämä auttaa lievittämään suorituskyky pysähtyneisyyden, jotka voivat asettaa saman harjoituksesta toistuvasti. Saat penkkipunnerrus tahansa, löytää joku paikalla ripsi.

  Referenssit
    Serious voimaharjoitteluun, Tudor O. Bompa, et al.
    Getting Stronger: Paino koulutus miesten ja naisten Bill Pearl
    Voimaharjoittelu anatomia, Frédéric Delavier
  Resources
    ExRx.net: Incline käsipainot Press
    ExRx.net: vinopenkkipunnerrus