| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Oletetaan Toe Seiso Pose Bikram Yoga

  Bikram Yoga koostuu 26 perus asentoja, joita harjoitetaan tietyssä järjestyksessä täysin optimoida harjoituksen kunkin lihasten, jänteiden ja luun ruumiilla. Kahdestoista ryhti, tai asana, tässä muodossa jooga on varvas seistä aiheuttaa, tai Padangustasana. Niille juuri aloittamassa käytännössä Bikram Yoga, toe stand voi olla hyvin vaikea saavuttaa. Mutta kun tutumpi prosessi, se tulee koko ajan helpommaksi tulla sisään ja ulos aiheuttaa. On sanottu, että tämä asento ei vain vahvistaa vatsa, lantio, polvet, nilkat ja varpaat, mutta myös tekee ihmeitä mieli, luoda tasapaino ja painopiste, joka voi kääntää osaksi päivittäistä elämää. Vaikka tämä aiheuttaa tyypillisesti suoritetaan suhteessa Bikram Yoga, se on täysin mahdollista lisätä tämän päivittäisessä toiminnassa, missä tahansa muodossa, jooga huomaat. Asiat Tarvitset
  joogamatto
  Löysät, mukavat vaatteet
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Seiso matolla jalat yhdessä, ja varmista, että iso varpaat koskettavat ja kantapäät ovat hieman levitä toisistaan. Tasaisesti tasapaino oman painon kautta reisien, vasikat, nilkkojen ja jalat.
  2

  Tee reidet yritykselle otat ne sisäänpäin. Samaan aikaan, pidennä selkärangan niskaasi alas teidän tailbone.
  3

  Roll hartiat taakse ja nosta rintakehä, pitää rintalastan suoraan ja kohtisuorassa lattiaan, kunnes rinnassa on auki. Varmista, että kun nostat rintakehä, että se on vain hissi, ei viedä eteenpäin hissillä.
  4

  Anna käsivarsien roikkua teidän puolellanne, pitää ne rento.

  5

  Suorista niskaasi, tasapainottaa pään tasaisesti hartioille, kunnes leuka on vaakatasossa. Etsi paikkaan seinässä vastapäätä missä voit luonnollisesti keskittyä katseesi, mutta silti pitää se pehmeä.
  6

  Nosta oikea nilkka, pitää varpaat huomautti, ja ylittää sen yli vasemmalle reiden polven yläpuolelta, jolloin molemmat oikea lonkka ja oikea reisi avata hieman.
  7

  Taivuta kyynärpäitä ja vetää kämmenet yhteen edessäsi sormilla osoittaa kohti taivasta. Kyynärvarret tulee olemaan lähes vaakatasossa.
  8

  Kun hengittää hitaasti taivuta vasen polvi, kunnes reisi on vaakatasossa ja pakaraan pysähtyy kantapään vasen jalka . Samaan aikaan, harjoittaa vatsalihaksia apuna liikkeen.
  9

  Pidä tässä asennossa 60-90 sekuntia.