| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto |
  • Hevoset - War Admiral

Joskus pojat isien ylittää saavutuksista isä. Näin kävi yksi suurimmista kilpailuista hevoset kaiken aikaa, poika Man O 'War, sota amiraali, joka lähti tulemaan Racingin 4. Triple Crown voittaja. War Admiral melkein ollut neljäs Triple Crown voittaja. Hän oli lähes 5. Omistaja Samuel Riddle, Glen Riddle Farms, oli paljon ennakkoluuloja hevosurheilu pidemmälle itärannikolla vuonna 1920. Riddle omistama War Admiral isä, Man O 'War. Hän kuitenkin päätti ohittaa Kentucky Derby Man O 'War vuonna 1920, koska Churchill Downs oli liian pitkälle länteen hänen makuun. Oliko hän juossut hän todennäköisesti olisi voittanut ja ollut kilpa toinen Triple Crown voittaja. Kohtalo on joskus hauska juttu. War Admiral ei saanut pois liekehtivän alun uransa, mutta hän voittaa 3 ensimmäisen 6 kilpailua. Hän oli myös 2 toisen sijan ja 2 kolmannen sijan. Hän ei ollut edes johtava 2 vuotta vanha, että vuosi. Mutta kun hän voitti alun iässä 3, ihmiset alkoivat huomioimaan tämä hevonen. Että ensimmäinen voitto kuin 3 vuotta vanha oli Chesapeake panokset Marylandin Havre de Grace raviradalla. Se oli tämän jälkeen voitto, joka Riddle päätti antaa War Admiral ampui Kentucky Derby. Lopulta hän sai hänen ennakkoluulot kilpa että pitkälle länteen, kun hän tajusi, että sodan amiraali voisi hyvinkin olla haastaja Triple Crown. War Admiral juoksi kilpailussa vain 4 päivää ennen Kentucky Derby. Tämä oli korvaus kisa Churchill Downs, jonka hän voitti helposti. Tämä asettaa vaiheessa hänen uskomaton elokuvateattereissa Kentucky Derby. Alalla hevosia Derby oli 20. War Admiral laukesi kuin 8-5 suosikki. Monet, jotka katselivat kisan sanoa hän leikitteli muut hevoset. Hän ei koskaan ollut laittaa mitään vaivaa ja voitti vaatimaton 1 3/4 pituudet. Mutta hänen kisa Preakness viikkoa myöhemmin oli paljon kovempi testi. Hän sai todellisen nousun hänen rahaa toiseksi sijoittuneelle vuonna Derby, Pompoon, mutta tulos oli silti sama. War Admiral päihitti Pompoon jonka pää ja oli vain viidesosa toisen pois Preakness ennätys. Lopuksi, 5. kesäkuuta War Admiral meni viimeisen osuuden kolminkertainen kruunu Belmont Stakes. Kilpailu ei alkanut hyvin War Admiral, kun hän kompastui alussa sen ja loukkaantunut hänen oikea etujalka. Se oli lähes varma, että hän menettäisi hänen tarjouksensa. Mutta jotenkin tämä uskomaton hevonen onnistui myrsky ohi muut hevoset ja helposti voitti 4 pituudet. Toiseksi viimeistelijä Derby ja Preakness, Pompoon oli näkynyt missään aina takaisin sijalla 7.. War Admiral lopettanut uransa uskomaton ennätys 21 voittoa 26 kilpailuista ja tulos yli neljännesmiljoona dollaria, mikä oli paljon rahaa noihin aikoihin.
    Tekijä: Michael Russell