| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten tehdä Yoga Mat spray

  Ostaminen joogamatto puhdistaja voi olla aikaa vievää, koska paljon paikkoja eivät kanna matto spray, tai he latauksen paljon se. Miksi ei tehdä oma henkilökohtainen joogamatto puhdistusaine kaikki luonnolliset ainesosat? Käytä ohjeita ja ainesosat mitä tarvitset tehdä joogamatto spray. Asiat Tarvitset
  puhdistettu tai tislattu vesi
  1/4 cup Taikapähkinää
  30 tippaa tea tree eteerinen öljy
  1/8 cup alkoholia (valinnainen) finnish jopa 40 tippaa yhteensä laventeli, rosmariini, sitruunaruoho tai muita iho-ystävällinen eteerisiä öljyjä
  spray pullo
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Osta ainesosia. Muista, että olet vain käyttämällä pieni määrä teidän eteeriset öljyt, joten ne pienet, näennäisesti tyyris pullot on taloudellisesti pitkällä aikavälillä. Useimmat luontaistuotekaupoista on eteeriset öljyt ostaa yhdessä pieniä oppaita mitkä ovat turvallisia iholle ja /tai jotka tekevät hyvää puhdistusaineita. (Et ruiskuttamalla matto puhtaampia iholle tietenkin, mutta pieni jäännös voi joutua iholle, kun harjoitella seuraavaan.) Katsokaa matkustaa koko osiosta apteekki tai tavaratalossa suihkeet ja taikapähkinää.

  2

  luoda mukautetun sekoitus. Teepuuöljy on tärkein ainesosa jooga matto puhtaampi jälkeen vettä ja taikapähkinää, joten kun kokeilla teidän öljyt, muista laittaa, että ensin. Supistaa putoaa niin et tuhlaa eteeriset öljyt, kun testaat. Esimerkiksi voit kokeilla 5 tea tree putoaa 2 laventeli ja 2 piparminttu.
  3

  Kaada master sekoitettu joogamatto spray osaksi spray pullo. Muista, että sekoitus olisi pitänyt aloittaa pohjan 1 kuppi vettä, 1/4 cup Taikapähkinää, ja 30 tippaa tea tree öljy - seuraa mitään seoksella jopa 40 tippaa muita eteerisiä öljyjä. Going raskas laventeli tulee yleensä hyvin miellyttävä.
  4

  Käytä joogamatto siivooja. Voit suihkuttaa päälle matto ennen tai jälkeen joogatunnille (mutta jos käytät sitä sen jälkeen matto on tuoreena jokaisen käytäntö). Suihkuta ohut kerros päälle matto ja pyyhi kuivalla tai kostutetulla liinalla tai talouspaperilla. Jos sinulla on aikaa anna matto kuiva ennen kuin sitä tarvitaan uudelleen, voit saada matto hieman kosteampi ja käyttää hieman spray.