| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Ilmainen Liikunta Plan for Men

  Jotkut miehet peloissasi ja huolissaan siitä, että ne eivät voi olla riittävän joustava tehdä jooga aiheuttaa. Koska jooga alkoi miesten kanssa, useimmat aiheuttaa sopivat hyvin kehonsa. Ylävartalon voimaa korostuu monissa asennot. Jos etsit ilmaiseksi liikuntasuunnitelma voit tehdä kotona, jooga saada kehosi liikkuu ja mielesi hidastumassa. Ja kaikki mitä tarvitset on joogamatto. Edut Jooga, jos olet urheilija

  miehiä, jotka ovat osaksi urheilu, jooga voi parantaa peliään. Jooga voi opettaa urheilija hengittää kunnolla, pysyä rauhallisena aikana lämpöä kilpailua ja kehittää joustavuutta ja kestävyyttä. On olemassa useita ammatillisia mies urheilijat, jotka joogaa. Useimmat urheilu joissa käytetään samoja lihaksia uudestaan ​​ja uudestaan, joka voi aiheuttaa vammoja. Jooga auttaa vetoavat näitä toistuvia toimia, kohdista selkärangan, vahvistaa ydin ja tasapainottaa koko kehon. Se on täydellinen lisä standardin urheilu rutiinia.
  Niin miehet, jotka eivät pidä Kilpailu

  miehiä, jotka eivät pidä kilpailevia, olet onnea, koska jooga ei ole kilpaurheilua. Silti se rakentaa voimaa ja kestävyyttä lisäetuja, se voi lievittää stressiä ja alentaa sydänsairauksien riskiä, ​​korkea verenpaine ja masennus.
  Yoga Plan: Sun tervehdykset

  Surya namaskar tai "sun tervehdys" on loistava tapa aloittaa päivä. Tämä sarja asennot auttaa venyttää kehon, rakentaa voimaa, lisätä joustavuutta ja parantaa verenkiertoa ja hengitystä. Kun astut vauhtia ja lisätä aurinko tervehdyksiä teet, saat edut sydän workout samoin. Ole tietoinen siitä, miten hengittää, kun siirryt tässä sarjassa.
  Sun Salutation vaiheet

  1. Aloita Tadasana (vuori aiheuttaa) kädet vierelläsi tai rukous asennossa (Namaste) .2. Hengitä ja lakaista kädet ylös, venyttämällä niitä korkealla pään yli. Tulet olemaan hieman takaisin bend.3. Taipua lonkat tuoda päätäsi polvet (uttanasana) 0,4. Laita molemmat kädet maahan ja tuo vasen jalka takaisin lunge.5. Tuo oikea jalka takaisin niin elimistö on lankku (chaturanga dandasana) 0,6. Hitaasti alentaa kehon ground.7. Tuo päätäsi kun liukuvat scapulae alas "up dog" (urdhva mukha Svanasana) 0,8. Tuo vasen jalka eteenpäin lunge.9. Taipua lonkat tuoda päätäsi teidän knees.10. Tuo kädet yli head.11. Kämmenet yhteen rukoukseen asentoon.
  Moving Forward With Your Yoga Practice

  Kun jatkat jooga käytännössä, rakentaa oman ohjelmistoon oppimalla uusia asentoja täydentävät nyt tietää, tai oppia asennot, jotka hyödyttävät tietyllä alueella kehossa.