| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten tehdä Yoga Housut

  Yksi temppuja pysty joogaa --- ja tehdä sen hyvin --- on pukeutua vaatteisiin, jotka liikkuvat ja taivuta kanssasi. Vaatteet, jotka rajoittavat liikettä millään tavalla ei sovi jooga, kuten kehon ja energiaa on saatava liikkua mahdollisimman vapaasti. Kuitenkin, jos olet outoa kokoa, tai jos hinta jooga housut on liian paljon voit varaa, voit tehdä oman, taatusti kunnossa ja todennäköisesti halvempaa kuin mitä voit ostaa verkossa. Asiat Tarvitset
  Mittaus tapeFabricScissorsSewing machinePinsThreadElastic tai kiristysnauha ropeIron
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Valitse kangas, joka on joustava kestämään mitään jooga aiheuttaa ja on hengittävä (joten harjoitus hiki kuivuu). Mittaa vyötärön kerroksessa, ja kaksinkertainen mittaus. Eli kuinka paljon kangasta tarvitset.
  2

  Leikkaa kankaasta. Tarvitset neljä paneelit, jotka ovat neljäsosa vyötärönympärys leveä ja vyötärön lattiaan mittaus plus 4 tuumaa pitkä.
  3

  Ompele kaksi paneelia yhdessä pitkällä sivulla, oikeat puolet vastakkain. Ompele vain yksi sauma, jättäen muut reunat auki. Tee sama muiden kaksi paneelia.
  4

  Mittaa vyötärön sinun haara. Ompele yksi avoin puolella joukko jo ommeltu pitkä paneelit auki puolelta toiselle joukko, oikeat puolet vastakkain, sauman pitäisi olla pituus vyötärön-to-haara mittaus plus pari tuumaa, jotta edessä sauma ( jossa vetoketju olisi, jos siellä oli yksi). Toista takaisin sauma. Ompele jäljellä "V" sisäinen lahkeiden saumat.
  5

  Taita puoli tuumaa alareunassa jokaisen jalan, ja paina kangas. Taita toiseen puoli tuumaa, ja ompele niin lähellä Taittoreunassa kuin mahdollista. Toista toinen jalka.
  6

  Taita 1/4 tuuman vyötäröllä avaamista, ja paina kangas. Taita toiseen 2 tuumaa, ja ompele niin lähellä Taittoreunassa kuin mahdollista, joten kotelon elastinen tai kiristysnauha. Jätä 2-3 tuumaa auki. Thread elastinen tai kiristysnauha vaipan läpi. Jos käytät joustavaa, ompele päät elastinen yhteen ja ompele aukko kiinni. Jos käytät kiristysnauha, helmassa aukko, joten se ei purkaa.