| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Tietoja Etäopetus jooga

  Jooga on ikivanha kurinalaisuutta, jonka juuret ovat Intiassa. Sen tavoitteena on yhdistää kehon, mielen ja hengen. Riippuen henkilökohtaiset tavoitteet, se voi olla henkistä kurinalaisuutta sekä tapa vahvistaa kehon ja keskittyä mind.Yoga luokat ovat yleensä opetetaan jooga studiossa tai kuntosali, mutta jos ei ole studioita lähellä sinua, tai jos haluat vain oppia itse, on etäopiskelu, jonka avulla voit opiskella jooga itsenäisesti kotona. Asana Kurssit

  Integratiiviset Yoga Therapy tarjoaa Jooga Home Study ohjelma, joka keskittyy Terapeuttiset ulottuvuus, mutta se kattaa myös Ayurveda, fysiologia ja asana käytännössä. Opintojakson antaa opiskelijalle 65 tuntia kohti jooga sertifiointi (ks. Resources).

  Stonebridge Associated Korkeakoulut Britanniassa tarjoaa verkossa Jooga Terveys kurssi, joka kattaa asana (asennot) ja pranyayma (hengitys harjoitukset).

  Yogic Filosofia

  Perinteinen Jooga Studies tarjoaa neljä kirjekursseja: Yoga Tradition, Patanjalin Klassinen Jooga, Foundations of Yoga ja Bhagavad-Gita. Kurssit olivat kirjoitettu ja esitetty Georg Feuerstein, PhD, kirjoittaja "Yoga Tradition" ja joogaopettaja 1960-luvulta lähtien.

  American Institute of Vedic Studies (ks. Resources) tarjoaa Advanced Jooga ja Ayurveda Tietenkin, jonka jälkeen opiskelija voisi todistettava Jooga ja Ayurveda Health kouluttaja. Opiskelijat voivat lähettää kaikissa tutkimuksen kysymyksiä ja harjoituksia ja ne arvostellaan ja vastaanottaa kommentteja ja puhelintuen lisämaksusta.

  Yama Studio Baltimore, Maryland (yamastudio.com) etäopetukseen ohjelmia Jooga Hoito, Jooga Filosofia /Raamatun Meditaatio koulutus ja Ayurveda Wellness periaatteita. Näiden ohjelmien tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuus syventää henkilökohtaista käytännön ja jooga opettajat voivat edistää opetustaito.
  Teacher Traning

  Aura Yoga (ks. Resources) tarjoaa Yoga Teacher Training Camp-in-a-Box-ohjelman etäoppimisympäristöissä johtaa jooga opettaja sertifiointi. Opiskelijat voivat erikoistua palauttamiseen, Lasten joogaopettaja puheenjohtaja Jooga, Pre-ja Syntymän, vinyasaa Meditaatio ja Jooga anatomia.

  Chicago temppeli Kriya Yoga (yogakriya.org) tarjoaa Hatha Yoga Teacher Training ja sertifiointi Home Study Program. Tämä on laaja, 12-kuukauden koulutusohjelma 250 tuntia opetusta jooga opetustaito, anatomiasta ja fysiologiasta ja joogafilosofian. Maksu sisältää 4 päivän perääntyä, joka vaaditaan sertifiointia.
  Edut

  Kun opiskelet jooga kotona voit sovi se teidän kiireinen elämäntapa. Onko sinulla kotona jooga studio perustettiin tai yksinkertaisesti siirrä sivuun sohvapöytä olohuoneessa ja käyttää sitä tilaa, joogan kotona on intiimi, tyydyttävä kokemus. Olet yksin asana eikä yrittää kilpailla ystäviesi freakishly joustava naapuri. Voit keskittyä aivan parantamassa jokainen asana rajoitettu häiriötekijä.

  Opiskelu jooga kotona myös säästää rahaa, koska etäopiskelu ohjelmat ovat yleensä paljon halvempia kuin jos ottaisi saman kurssin opettaja henkilö.
  Sertifiointi
  p Jos käytät etäopiskelukurssit koska haluat tulla sertifioitu jooga opettaja, sinun pitäisi vierailla Yoga Alliancen osoitteessa yogaalliance.org on oppivat eri sertifiointi tasoilla. He myös ylläpitää tietokantaa jooga koulut, jotka on rekisteröity liitto, niin kursseja että otat niistä lasketaan kohti sertifioinnin.