| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Core Joogaharjoitusten

  Jooga tarjoaa monia etuja stressin helpotusta lisäämällä joustavuutta. Käytännössä monissa muodoissaan, mutta erityisesti Astangajooga tai Power Yoga, toimii teidän ydin ydin. Nämä lihakset ovat your abs, sisä-ja ulko reidet, selkä ja alempi back.Core harjoituksia tulisi tehdä kolme-viisi päivää viikossa lisätä ketteryyttä ja vakautta, ja ottaen luokan tai tehdä seuraavat harjoitukset kolmena päivänä viikossa vahvistaa kaikkein Keski lihaksia. Boat Pose

  Boat aiheuttavat on erinomainen harjoitus abs ja sisä reidet. Istumaan jalat suoraksi eteesi. Nojata taaksepäin 45 astetta ja aseta kädet lattialle alla hartiat. Etsiä hieman niin niskaasi on samassa linjassa selkärangan, varmista alaselässä on tasainen. Purista reidet yhteen ja nosta jalat suoraan ylös 45 asteen kulmassa lattiaan. Sinut tasapainottaa "sit luut" oman pakara.

  Kun voit pitää tätä kantaa selkää ja hartiat taakse, nosta kädet lattialle ja jatkaa niitä ulospäin polvet . Tämä on täydellinen vene aiheuttaa. Saatat pitää kiinni jalat ensin saada tasapainoon, mutta yrittää päästää irti ja pitää sinut aseiden ilmassa. Kestää viisi hidasta, syvä Hengitä sisään ja ulos nenän kautta. Sitten varovasti alempi jalat lattialle ja istua suorassa.
  Locust Pose

  Locust aiheuttaa vahvistaa teidän gluteeni, selkärangan ja alaselän lihakset. Voit halutessasi järjestää tämä aiheuttaa vain yksi tai kaksi henkeä, kun aloitat, koska se voi olla liian haastavaa. Mutta lopulta, tämä aiheuttaa helposti pidetään viiden hengitti tai enemmän.

  Makaa vatsasi kädet teidän puolin ja kämmenet alaspäin. Purista pakarat ja pakarat kuin yrittää puristaa neljänneksellä. Laajenna jalat ylös ja takaisin, kun osoittaa varpaita. Samaan aikaan, nosta rinta ja käsivarret irti lattiasta. Vedä hartiat taakse ja katsoa alas, jolloin niska on suora jatke selkärangan. Pidä viisi Hengitä sisään nenän kautta. Laske itse lattialle, ja toista.
  Side Plank Leg Lift

  puolella lankku toimii oman vino vatsan lihakset vyötärön ja ulompi reidet jos et vaihtelu jalka hissi. Aseta oikea kätesi lattialle ja käännä sivulle niin oikea jalka on lattialla, lonkat nostetaan ja vasen jalka on päällä oikealla. Nosta vasen käsi kattoon linjassa hartiat ja jalat niin elimistö muodostaa T. (Huomautus: Voit halutessasi pitää alhaalla polvi lattialla, kun opettelee tätä harjoitusta se voi rasittaa ranteessa, käsivarressa ja olkapään .) finnish

  Käännä päätäsi ja katsoa ylös kattoon tai peukalo ja nosta vasen jalka pari tuumaa ilmaan aktivoida vino ja ulompi reiden lihakset. Varmista, että lantio pysyvät tallessa ja selkä pysyy sileänä. Pidä kolmesta viiteen Hengitä ja sitten varovasti vaihtaa puolta. Tee sama määrä Hengitä kummallakin puolella.