| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Tuoli jooga harjoitukset

  Jooga on hyödyllistä muoto tai käyttää voimaa, rentoutumista ja joustavuutta. Joillekin kuitenkin saada ylös ja alas lattialta tai pyydetään tasapaino yhdellä jalalla voi tehdä jooga vaikea tai kivulias, se ei ole tarkoitus olla. Tekee jooga istuu tuoli on ihanteellinen ratkaisu joustavuutta, mutta et saa samaa aerobista ja voimaa etuja kuin mitä alkaen jooga luokassa. Nämä vaarat ovat myös tehdä toimisto-tai koulutarvikkeet missä ottaen tunnin tehdä jooga matto voi olla vaihtoehto. Kissa /lehmä aiheuttaa

  kissa /lehmä liikunta tarkoittaa siirtymistä kahden aiheuttaa venyttää selkärangan läpi fleksio ja laajennus. Se myös ulottuu kaulaan, vatsa ja alaselkä. Voit tehdä tämän vaihtelua tuoli istua reunalla tuoli jalat lattialla. Aseta kädet sylissä. Katso ylös ja Arch selkää. Vedä hartiat taakse ja ulos. Kallista sitten leuka alas, tuo olkapäitä eteenpäin, ja ympäri selällään, kun hengittää. Hengitä sisään nenän kautta, kun tekee jooga. Tee 10 toistoa pyöristystä ja kaikenkattava.
  Side Mutkat

  Toinen jooga harjoitus, joka voidaan tehdä tuoli on puoli mutka. Tämä venyttää selkärankaa sivusuunnassa sekä oman latia, obliques, niska ja käsivarret. Istu suorassa, jalat lattialla. Pidä vasemmalla kädellä reideltä ja laajentaa oikea käsi pään yli. Lean vasemmalle ja päästä kohti vastakkaista seinää kämmenellä alas. Pidä viisi Hengitä. Mene hieman pidemmälle jokaisen uloshengityksen jos voit. Kuuntele kehoasi. Tee sama toiselle puolelle.
  Spinal Twist

  selkäydin kierre on liikunta saatat jo olla tekemässä, koska se tuntuu todella hyvältä selässä . Selkäydin kierre ulottuu selkärangan, rinta, olkapäät, lonkat, ja abs. Yksinkertaisesti istua suorassa tuolissa päästä jalkojen yli ja napata vasemmalla puolella tuoli, ja kierre vasemmalle. Vedä vasen olkapää takaisin ja katsoa yli vasen olkapää on seinää takanasi. Pysy siellä viisi Hengitä ja yrittää kääntää hieman jokaisen uloshengitys. Kytke kädet oikealle ja repeat.You voi tehdä tuoli jooga päivittäin tai jopa useita kertoja päivässä.