| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Basic Jooga Liikkuu aloittelijoille

  Jooga on tehokas meditaation muoto, joka keskittyy käyttää mielen ja kehon yksi. Sen pääpaino on tasapainossa, rentoutumista ja maltillisesti, jooga on hyödyllistä käytäntö, joka voi olla sekä hauskaa ja helppo aloittelijoille kaikenikäisille oppia. Jooga uskotaan tekevän et vain tunne, mutta näyttää nuoremmalta liikaa. Pysyvä Poses

  seisoo jooga aiheuttaa hyödyttää sinua fyysisesti monin tavoin. Ne voivat poistaa jännitystä, kivut ja säryt ja parantaa ruoansulatusta, verenkiertoa ja hengitystä. Nämä aiheuttaa myös edistää mielen ja ruumiin, ja ne luovat luottamusta ja vahvistaa tahdonvoimaa.

  Keskeisin pysyvän aiheuttaa on Mountain Pose. Tämä aiheuttaa merkit sekä lopussa ja alussa kaikki seisoo aiheuttaa. Yksinkertaisesti seiso kädet teidän puolin, jalat yhdessä, varpaat eteenpäin. Hartioiden tulisi olla rentoina ja leuka on samansuuntainen lattian. Kehon paino jakautuu tasaisesti jalat, kun käytännössä rytmikäs hengitys.

  Half Moon on toinen seisoo aiheuttaa kädet rento ja jalat hartioiden leveydellä toisistaan. Hengitä, nostaa kädet pään yläpuolella ja lukitus sormet. Exhale ja taivuta lantiota oikealle. Jälkeen hengittämästä ja ulottuu jopa pään yli, toista siirtyä vasemmalle puolelle. Tämä on hyvä liikkua joka ulottuu teidän puolin ja hierontaa maksan ja pernan.
  Istuu aiheuttaa

  istuu jooga aiheuttaa ovat yleensä rauhoittava, ja he rentoutua hermoja , mikä vähentää väsymystä. Ne ovat myös erityisen suuri säännellä verenpaine ja edistää enemmän rauhallista unta. Keskeisin istuimet aiheuttavat on helppo aiheuttaa. Ensin istua jalat ristissä, jalat työntää alla. Kerroit jalkojen levätä lattiaa vasten, levätä kädet polvilleen. Selkää ja pään pitäisi olla pystyssä, leuka vaakasuorassa ja niskan pitkänomainen hieman ylöspäin. Hengitä rytmisesti. Tätä pidetään paras asento meditaation ja harjoittelemalla hengitys harjoituksia.

  Butterfly aiheuttavat on toinen, jos istut jalkapohjiasi värin toisiaan vastaan ​​polvet laajennettu ulos teidän puolin. Jalat olisi lievennettävä, mutta selkä pystyssä ilman slouching. Holding jalat yhdessä kädet, hitaasti vetää jalat sisäänpäin kohti lantiota hieman nosto polvet. Sitten rentoutua nivusiin lihaksia, jolloin polvet palata lattiaan.
  Selällään aiheuttaa

  saamaton jooga aiheuttaa, kun ollaan makaa selällään , ja ne ovat myös rentouttava kuin istuu aiheuttaa. Nämä toimivat hyvin loppua kohti istunnon, jotta jäähtyä ja palauttaa kehon. Sillä Saamaton Stretch aiheuttaa, makasi selällään jalat yhdessä ja kädet vierelläsi. Tehdä kolme toistoa rento hengitys. Toisen hengittää, venyttää kädet yläpuolella kunnes kädet koskettavat lattiaa. Jälkeen pitämällä tätä venyttää, palauttaa aseita niiden puolella.

  Corpse Pose on, kun makaat selälläsi, mutta erotella jalat kahden jalka leveys, jolloin varpaat rentoutua ja pudota puolin. Seuraavaksi laajentaa molemmat kädet ulospäin noin kaksi metriä kehosta, kämmenet ylöspäin. Roll päätäsi puolelta toiselle, niin hartiat alaspäin. Anna koko kehon rentoutua ja levätä yhden minuutin. Tämä aiheuttaa on erinomainen rentoutumiseen koko kehon ja hermoston.