| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kundalini Yoga Vaikutukset

  Kundalini pidetään jooga tietoisuuden ensisijaisena tavoitteena on vapauttaa valtaa tajunnan uskotaan olevan kierretty selkärangan jokaisen ihmisen. Sitä pidetään myös jooga Vesimiehen koska astrologinen ajan mielletään aika heräämisen ihmiskunnan. Kuten on Kundalini Yoga Itä verkkosivuilla, johtaja Kundalini jooga, Yogi Bhajan, edistää viisi sutras ja Vesimiehen: "Ymmärtää, että toinen henkilö on sinulle. On läpi jokaisen lohkon. Kun aika on teitä, aloittaa, ja paine on pois sinua. Ymmärrä kautta myötätuntoa tai et väärin kertaa. Värinä Cosmos, Cosmos on selkeä polku. " Historia

  Kundalini jooga on syvät juuret tantran jooga, hindulaisuus ja Tiibetin buddhalaisuuden. Koska voimakas luonne kiemurteleva kelan tietoisuus, Kundalini on usein ollut salaileva joogalaji ja tekemään selväksi, aikataulut ja tietoa vaikea selvittää juuriaan ja principals.Yogi Bhahan toi ymmärtää tämän jooga muodossa Pohjois-Amerikkaan 1969 tavoitteena tuoda Kundalini heräämistä keskimääräinen henkilö, eikä vain mystikot ja munkkeja.
  Keinottelu

  snakelike kela energian tai tietoisuuden nukkuu selkärangan alaosaan jokaisen ihmisen. Kundalini avulla jooga opiskelijoille mahdollisuuden saada hyödyt jooga käytännössä nopeammin kuin muut jooga. Opiskelijoita kannustetaan pukeutua valkoisiin vaatteisiin aikana kundalinin reagoida enemmän harmonisesti sähkömagneettisia kenttiä.
  Ominaisuudet

  Kriyas ovat mitä erottaa Kundaliinijoogan Muun Hatha jooga. Kriyas ovat rakenteeltaan yhdistelmiä aiheuttaa, hengitys, mantra (tai ääni) ja meditaatio suunniteltu suoristaa salaisuuksia tajunnan haudattu kunkin henkilön. Hathajoogassa käytetään usein kaikkien osien kriyas luokassa, mutta ei välttämättä ennalta muodoissa. Kundalini alkaa laulaa ja "Ong Na Mo, Guru Dev Na Mo" ja päättyy kolme "La Nem-luvulla." Kundalini opiskelijoita kannustetaan löytää guru tai ohjaaja auttaa heitä suoristaa energia käärmeen oikein.
  Vaikutukset

  myönteisiä vaikutuksia kundaliinin ovat valtavia mukaan säännöllinen opiskelijat ja opettajat. Mukana ovat syvempi yhteys ääretön ja jumalallinen, parantaa seksielämää, syvempää ymmärrystä ihmisen toiminnan, energian, fyysistä voimaa ja kestävyyttä, vähemmän vaikeuksia murtaa riippuvuus huumeiden ja alkoholin ja parannettu vikaa. Koska Kundalini keskittyy syvästi chakraa, jossa käärme energian olevan mahdollisuudet liikkua ylös ja alas selkärangan, on mahdollista laittaa lisääntymiseen, ruoansulatus ja rauhas järjestelmien tasapainoon.
  Huomioita

  Jotkut opiskelijat ovat raportoineet ongelmista lukituksen voimat kundaliinin liian nopeasti, joka voi olla ongelma, jos he eivät ole valmiita intensiteetti ottaa syvemmällä tietoisuuden ja ääretön paljasti. Kielteiset vaikutukset kundaliinin ovat ahdistuneisuus, masennus, vainoharhaisuus, kyvyttömyys keskittyä, kivusta ja seksuaalisiin ongelmiin.