| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Liikunta Stiff Olkapää & Neck

  rankan työpäivän, varsinkin jos olet selän yli tietokone, voi luoda jäykkyyttä niska ja hartiat. Tämä voi kääntää jatkuvaa päänsärkyä ja nukkumisvaikeuksia. Onneksi on olemassa joitakin jooga harjoituksia, kuten Neck Roll ja Aura Pose, jotka voivat auttaa näiden ongelmien lievittämiseksi. Voit tehdä näitä harjoituksia kotona vain vähän lattiatilaa ja hiljaista. Neck Roll

  Neck Roll on jooga aiheuttaa, että voit aloittaa lempeä olkapää ja niska rentoutumista. Aloita istuu jalat ristissä lattialla, pitää selkä suorana ylös. Laittaa kädet polvillaan. Sulje silmäsi ja hengitä syvään kuin yrität rentoutua koko kehosi kun tässä asennossa. Kun olet rento, varovasti anna pään pudota alas, ylös ja sitten taakse vähintään kolme kertaa. Rentouttaa kasvojen lihaksia ja jopa huulet kuin teet this.For seuraava osa, kääntää päätä äärioikeiston kolme sekuntia ja sitten keskiasentoon. Sitten käännä sitä vasemmalle samalla tavalla. Toista tämä neljä kertaa. Loppuvaihetta, tuo vasen korva kohti vasen olkapää ja pidä se viisi sekuntia, palaa keskelle, ja sitten tehdä päinvastoin (oikea korva oikea olkapää). Palauttaa pään keskellä jälleen loppuun käyttämistä.
  Plow Pose

  Plow Pose vaatii enemmän joustavuutta, mutta se voi myös olla yksi eniten hyötyä harjoituksia, jos se tehdään oikein. Auran aiheuttaa voi ojentaa selkärankaa ja hartiat kerralla kun edistämällä asianmukaista verenkiertoa elimistön läpi. Aloita se makaa selällään jalat ojensi ja käsivarret ojensi teidän vyötärö. Hengitä hitaasti ja syvään 20 sekuntia auttaa rentoutumaan kehon ja selkärangan. Mutta samalla hengittää syvään, alkaa nosta jalat irti maasta ilman taivutus polvi. Paina kämmenet saada enemmän tukea. Nosta jalat ylös ja sitten pään yli niin pitkälle kuin pystyt nostamatta hartiat tai pään. Pysyä tässä asennossa muutaman sekunnin, jotta selkärangan venytellä jokaisen nikaman.
  P Jos mahdollista, työntää leukaa omaan rintaan. Nosta kädet ylös ja lukitsevat sormet pään taakse loppuun asentoon. Pidä tässä asennossa niin kauan kuin se tuntuu, silti hengittää syvään. Sitten hitaasti avautua ja palaa alkuasentoon.