| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Sport Jooga Sertifiointi

  Sport jooga on tyyli jooga suunniteltu rajat koulutusta urheilijat osallistuvat yhteiseen urheilu kuten jalkapallo, pesäpallo, jalkapallo ja tennis. Sport jooga lähestyy käytäntö jooga fyysiseltäkin kannalta, joilla on vähän tai ei lainkaan huomiota meditaatio tai henkisyydestä. Sport jooga voi auttaa urheilijoita lisäämään joustavuutta, vähentää mahdollisuuksia urheiluun liittyviä vammoja ja parantaa nopeammin loukkaantumisilta. Sertifiointi ohjelmat opettaa urheilu jooga ovat saatavissa useista lähteistä. NESTA

  National Liikunta ja Urheilu Trainers Association tarjoaa urheilu jooga sertifiointi-ohjelma, joka käyttää CD-ROM, DVD-ja CD-levyjä kouluttaa jooga opettajille kotoa. Suoritettuaan monivalintakysymyksiä, opettajat ansaitsevat Certified Sport Jooga ohjaaja otsikko. Nesta urheilu jooga sertifiointi-ohjelma kattaa aiheet kuten opettajan rooli, hengitys, kehon linjaus, sekvensointi ja lajikohtaiset rutiinit. Vaikka ei ole määräaikaa tämän kotiin opinto-ohjelmaan, sertifiointi voidaan täyttää vain kolme viikkoa.
  Power Yoga for Sports

  Power Yoga for Sports on luominen jooga opettaja Gwen Lawrence, joka on opettanut urheilu jooga monia tunnettuja urheilujoukkueiden ja kuuluisuuksia. Lawrence tarjoaa rajoitetun sertifiointi mahdollisuuksia kouluttaa jooga opettajat "Power Yoga for Sports Lisenssi Valmentajat." Hänen koulutus, hän painottaa lajikohtaisia ​​jooga rutiinit ja markkinoinnin, ja tarjoaa jatkuvan business coaching, pääsy paina materiaaleja ja vuosittain työpajoja auttaa äskettäin sertifioitu urheilu jooga ammattilaisia.
  Jooga Urheilijat

  Jooga Urheilijat perustama Kimberly Fowler, tarjoaa urheilu jooga sertifiointi Kaliforniassa. Jooga Urheilijat opettajankoulutuksen ohjelma yhdistää urheilu jooga ja sisäpyöräilyn, ja vaatii 50 tunnin työpaja ja 50 tuntia oppisopimuskoulutuksen. Tämäntyyppinen urheilu jooga pyrkii luomaan jooga käytäntö, joka on turvallinen ja hyödyllinen urheilijoille harjoittaa joka lajissa. Opetussuunnitelma tämän jooga sertifiointi sisältää biomekaniikan käsittely vammoja, Musiikin valinnassa ja markkinointi.
  Muut lähteet Sport Jooga Certification

  Yoga sertifiointi ohjelmia, jotka eivät keskittyä urheiluun jooga voi silti sisältää tietoa opettaa joogaa urheiluun. Tarkista yksittäisten joogaopettaja koulutusohjelmia oppia opetussuunnitelmaa ja kohderyhmän. Sertifiointi ohjelmat voimajoogan voidaan todennäköisesti sisällyttää asiaan koulutusta urheilu jooga. Voit suorittaa minkä tahansa 200 tunnin jooga sertifiointi ja yhdistää jooga tietämystä urheilun tietoa opettaa urheilu jooga. Non-sertifiointi urheilu jooga työpajat ovat myös saatavilla jo sertifioitu jooga ohjaajia (ks. Resources).
  Huomioita

  koulutus jooga ohjaajia ei ole oikeudellisesti säännelty, mutta teollisuus standardi on loppuun vähintään 200 tuntia jooga opettajankoulutuksen joka kattaa anatomia, pedagogiikka, henkilökohtainen käytäntö ja jooga filosofiaa. Muita jooga koulutusta, kuten loppuun Yoga Alliancen hyväksymä 200 tunnin sertifiointi, voi olla tarpeen opettaa urheilun jooga jooga studio. Kuntosalit ja kuntosalit voivat vaatia urheilu jooga ohjaajien pitää ryhmä fitness sertifiointi ACE, AFAA tai siihen liittyvästä organisaatiosta.