| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Certification for Kids

  Jooga tarjoaa lapsille niin paljon etuja, sekä fyysisen ja käyttäytymiseen, että opettaa joogaa lapsille voi jättää elinikäisen vaikutuksen niihin. Becoming sertifioitu opettaa lapsille jooga on jännittävää aikaa tahansa kuntoilijoille elämää. Sertifiointi on pitkä ja vaikea tie, mutta työskentelevät ja vaikuttavat lasten niin on vaivan arvoista. Edut

  Jooga hyödyt lasten fyysinen, psyykkinen ja emotionaalinen tavalla. Lapset, jotka osallistuvat jooga kehittää lisää joustavuutta, voimaa ja kehon tietoisuutta. Liikkumalla ja leikkiä, lapset opetetaan rauhallisuus ja liikunnan merkityksen ja rentoutumista. Jooga rakentaa henkinen painopiste joillakin lapsilla, joilla on vaikeuksia. Henkinen painopiste ja kehon tietoisuutta yhdessä voivat torjua joitakin yleisimpiä oireita huomiota ylivilkkaushäiriö. Myös lapset, jotka osallistuvat jooga ovat vähemmän todennäköisesti yhteisiä kehonkuvan ongelmia teini-ikäiset ja nuoret aikuiset.
  Opetus Yoga Kids

  opettaa joogaa lapsille on erityisiä haasteita liittyy siihen. Lapset tuovat luokan luontaisen luovuuden. Että luovuus ruokkii häiriötekijä. On vaikea opettaa lapsiryhmän "alaspäin suunnattu koira" aiheuttaa ilman joitakin haukkuminen luokkahuoneessa. Ihmiset, jotka opettavat joogaa lapsille säännöllisesti osoittavat, että opettaja tarvitsee antaa haukkumisen tapahtua. Opetus lapsille on tehokkaampaa ja mieleenpainuva jos sisällyttää tarinoita ja pelata osaksi rutiinia. On koko tyyli jooga, Laugh Jooga, joka on vain nauraa ja hengitys menetelmiä integroitu hyvin perus liikkeitä.
  Syytä Certify

  Sertifiointi antaa liiketoiminnan pätevyys. On joitakin valtioita, joissa se on laitonta ajaa liiketoimintaa tai hyväksyä rahaa kunnon opetusta ilman sertifiointia. Kun henkilö tulee sertifioitu fitness alalla, hän on koulutettu kehonhuoltomenetelmä (kuten jooga, aerobic tai Pilates) sekä tärkeitä turvallisuuteen tekniikoita. Sertifioituja ammattilaisia ​​läpi koulutusta ihmisen anatomia, miten kehonhuoltomenetelmä vaikuttaa anatomia ja miten parhaiten välttää vammoja.
  Mistä saada Certified

  YogaKids tarjoaa sertifiointi kurssi-henkilö kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa (ks. Lähteet). Ensimmäinen osa sen sertifiointi on koti-opinto-ohjelmaa; kun tämä on valmis mahdollisia ohjaaja tarvitsee suorittaa seitsemän päivän aikana ennen kuin hän voi pitää rekisteröityä YogaKids ohjaaja.

  Sen Yoga Kids myös tarjoaa sertifiointiohjelma sen studiossa. Yhtiö odottaa, että osallistuja on jo käsitys jooga ja edullisesti sertifiointi opettaa joogaa aikuisille. Kurssit ovat huomattavasti lyhyempiä kuin YogaKids ", koska kurssit vaihtelevat neljästä 10 tuntia pitkä, mutta keskittyä vain lasten ja miten opetus lapset eroaa aikuisten opettajana.
  Mitä odottaa Jälkeenpäin

  sertifioinnin jälkeen ammatti on vapaa työllistyä suurten fitness ketjujen tai yksityisiä studioita. Joitakin onnistuneita lasten jooga opettajat ovat tuoneet jooga kouluihin, sekä julkisia että yksityisiä, avustamaan käyttäytymistä asioita sekä yhteistä kuntoluokalla. Myös sertifioitu ammattilainen pystyy aloittamaan oman käytännön lasten jooga opettaja.