| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset vähentäminen Paino

  Joogan voi olla useita terveyshyötyjä, kuten lisääntynyt joustavuutta, tasapainoa ja lihaskuntoa. Jooga voi tukea asteittaista ja pysyvä laihtuminen, kun sitä harjoitetaan säännöllisesti ja yhdessä terveellisen ruokavalion. Se voi myös auttaa alentamaan stressiä. Käytettäessä jooga harjoituksia laihtua, on suositeltavaa, että voit harjoitella vähintään kolme kertaa viikossa, käyttäen kierto rutiinit kuten niitä esillä alla. Kundalini Jooga Vatsalihakset

  Tässä harjoituksessa asetettu aloittaa makaa jumppamatto kädet alle pakarat tukea, kämmenet maahan ja jalat suorassa ja yhdessä. Nosta toinen jalka ylös, pitää se suoraan, ja tehdä kymmenen piireissä yhteen suuntaan, sitten kymmenen muuta. Laske ja toista vastakkaisen jalan. Levähtää tarvittaessa. Jatka nostamalla molemmat jalat ylös maasta. Siirrä jalat liikkein pitää heidät yhdessä ja suoraan. Täydellinen kymmenen piireissä yhteen suuntaan, jonka jälkeen kymmenen toiseen suuntaan, laske ja levätä. Toista haluttaessa.
  Crescent For lantion ja reisien

  Aloita seisten. Hengitä ja nostaa kädet ylös kohti kattoa. Hengittää ja laske kädet maahan, pitää jalat mahdollisimman suora kipua aiheuttamatta. Ota yksi jalka takaisin, muodostaen syöksy, ja käpertyä varpaat alle. Etujalan pitäisi nyt olla taivutettuna polvi reiteen maanpinnan. Nosta kädet ylös kunnes kämmenet koskettavat, ja samalla vähentää lantion ja suoraan eteenpäin. Tuo kädet alas tasolle edessä jalka. Tuo edessä jalka taakse ja takaisin jalka eteenpäin, ja toista, jossa toinen jalka. Ottaa niin paljon aikaa kullakin aiheuttavat niin on mukava ja toista rutiini kolme kertaa.
  Hääriä käsivarsien ja selän

  Polvistu kädet ja polvet , kädet hartioiden leveydelle ja kädet suorina. Tuo jalat takaisin ja taivuta varpaat alle. Tuo polvet ylös maasta ja suoristaa ruumiin, niin että olet push-up asema (aseet vielä suoraan). Käyttämällä kädet, alentaa kehon kunnes se on vain pari tuumaa maasta, tuo kyynärpäät takaisin ja lähellä body.Hold siellä, ja pyrkivät pitämään poseeraamaan 30 sekuntia, vaikka näin pitkään voi kestää jonkin käytännössä . Vapauta aiheuttaa alentamalla hautaan ja rentoutua. Toista haluttaessa.