| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka käyttää Jooga Detox

  Kaikki jooga aiheuttaa voidaan myrkkyjä kehosta. Jooga stimuloi lisämunuaisen järjestelmä, joka auttaa poistamaan jätteitä ja myrkkyjä kehosta. Hot jooga on erityisen myrkkyjä, koska hiki myös vapauttaa paljon myrkkyjä kehosta. Joogan asennot (asanat) kuumassa huoneessa, voi olla voimakkaita myrkkyjä vaikutuksia. Eräs vähemmän tunnettu menetelmä vieroitus on erityinen hengitys. Breath of Fire and Kapalabhati hengitys kaksi joogan hengitys tekniikoita, jotka voivat tulvia järjestelmä happea ja edistää myrkyt. Ohjeet
  1

  Aloita käytäntö lämmitetty huone. Välillä 85 ja 110 celsiusta on optimaalinen, mutta vapaaehtoista. Jooga on edelleen tehokas myrkkyjä vaikka olet harjoitellaan huoneen lämpötilan ympäristössä tai ulkona.
  2

  Lämmittele viisi minuuttia. Tämä voidaan tehdä millään tavalla valitsit. Hyvä alkulämmittelyn olisi kolmesta viiteen toistoa Sun tervehdykset. Kun olet lämmennyt, olet valmis aloittamaan jooga-detox asennot.
  3

  Seisova jalat suorana, taivuta eteenpäin niin, että sormet koskettavat maata. Jalat on hip-leveys toisistaan. Jos et pysty koskettaa maata, muokata aiheuttaa tarttumalla kyynärpäät kädet ja varovasti roikkua.
  4

  Pidä vatsa tiukka ja alkaa Breath of fire. Hengitys-of-palo on kuin huohottaen, mutta nenän kautta, suu kiinni. Pidä aiheuttaa ja edelleen hengittää yhden tai kahden minuutin ajan.
  5

  Hengitä syvään nenän kautta ja hengittää luonnollisesti.
  6

  Remain taivutettu eteenpäin, kädet koskettaa maata, hartioiden leveydelle. Hengitä syvään ja venyttää oikean jalan pois takanasi. Jos sinulla on hip kysymyksiä tai tiettyä joustavuutta, venyttää jalkasi taaksesi ja muokata pitämällä jalka lattialla.
  7

  Hengitä nenän kautta, pidätä hengitystä ja venyttää.

  8

  Exhale äänekkäästi suun kautta ja vetää jalka takaisin kohti rintaa. Toista aiheuttaa viidestä kymmeneen kertaa, vaihtaa sitten jalat. Näitä kutsutaan Shakti Kicks. Muista hengittää syvään nenän kautta ja ulos äänekkäästi suun kautta. Shakti potkuja detox kehon stimuloimalla ruoansulatus, verenkierto-ja lisämunuaisen järjestelmiä.
  9

  Step olet jalat taaksepäin ja tulevat alaspäin koira aiheuttaa. Pysy aiheuttaa ja venyttää oikean jalan pois takanasi, pitämällä sitä korkealle kuin pystyt.
  10

  Purista vatsasi osaksi selkärankaa ja alkaa Breath of Fire. Pulssi jalkasi hitaasti 10 kertaa. Vaihtaa puolta ja toista vasemmalla jalalla. Näitä kutsutaan Down Dog Splits. Detox etuja Down Dog Jakaa ovat, että ne stimuloivat lisämunuaisen, ruoansulatus-ja verenkiertoelimistön. Kaikki vatsan liikunta auttaa edistämään vatsassa ja suolistossa.
  11

  Move to push-up asema ja muutoksen pitkä, hidas syvä hengitys nenän kautta tai suun jos se on mukavampaa. Pidä aiheuttaa yhden minuutin.
  12

  Ala itse lattialle, vatsa-alas.
  13

  Move Bow Pose taivuttamalla polvia ja tarttumalla nilkat kädet.
  14

  Paina jalat käsiisi ja anna reidet, pään, hartiat ja rinta nousta irti maasta.
  15

  Aloita Breath of Tuli ja pidä aiheuttaa yhden tai kahden minuutin ajan. Vapauta aiheuttaa ja nousta polvillaan.
  16

  sulkemalla silmäsi, tehdä useita kierroksia Kapalabhati hengenvetoon. Kapalbhati hengitys on voimakas hengittää ja passiivinen hengittää. Purista vatsa hyvin tiukasti uloshengittäessänne, ja rentoutua niitä hengittää. Hengitä nopeudella, joka tuntuu miellyttävältä.
  17

  Rest in Lapsen Pose lopeta detox. Käytä pitkä, hidas syvä hengitys ja keskittyä olemaan täysin puhdas ja puhdas sisältä.