| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Split Ilman Mat

  Getting split vie paljon harjoittelua ja paljon kärsivällisyyttä. Jos olet harjoittelemalla split säännöllisesti, saatat löytää itsesi paikkaan, jossa haluat harjoitella split ilman matto. Vaikka se saattaa tuntua hieman hankala aluksi, muutamia pieniä muutoksia normaaliin split valmistelu tekee harjoitellaan split ilman matto yhtä helppoa kuin harjoitellaan yksi. Asiat Tarvitset
  Blanket
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  kehosi lämmittämiseen ylös. Jotta tulevat split kanssa tai ilman matto, lihakset on oltava lämmin. Jooga, voit lämmittää lihaksia aurinko tervehdyksiä. Kuitenkin käynnissä, keuhko-ja muut harjoitukset, jotka käyttävät takareisien voi myös lämmittää lihaksia valmisteltaessa tekee split.
  2

  Asettuvat juoksijan syöksy, saat tasapainoa ja anna takaisin polvi tulevat maahan. Vaikka voit tehdä split ilman matto, voit käyttää taitettu viltti alla takaisin polven suojella polven.
  3

  Tuo kädet jopa polvi, suoristaa selkärangan ja ottaa hieman takaisin mutka, työnnä etujalan ja tuntea venytys lantion flexors.
  4

  Suorista etujalan ja laiha eteenpäin tasainen takaisin yli etujalan tulossa puoli split. Jos se on tuskallista suoristaa etujalan vain työtä kohti suora jalka. Kannattaa kokea lempeä venyttää puoli-split. Jos tunnet kipua, taivuta edessä polvi hieman.
  5

  Toista vaiheet kolme ja neljä useita kertoja. Huomaa kuinka kehosi saa syvemmälle venyttää. Jos et aluksi saavuttaa suora jalka, jatkaa harjoittelua ohjeita yksi neljään kunnes teet.
  6

  Kävele takaisin polvi takaisin tai eteenpäin jalka eteenpäin ja alkaa levittää jalat toisistaan, työ tiesi split. Jos et käytä matto, keskittyä maadoitus alas edessä kantapää luoda veto. Jos et tee tätä, et liukua jalat liian pitkälle ja repiä lihaksen.
  7

  Pidä tämä aiheuttaa, kiinnittäen erityistä huomiota siihen, miten sinusta tuntuu aiheuttaa. Jos tunnet kipua, tule pois se liikuttamalla takajalka eteenpäin ja tuo polvi maahan (käyttäen viltti suojaamaan polvi). Pidä puristamisen edessä kantapää välttää työntämällä jalat liian pitkälle.
  8

  Toista. Se vie aikaa päästä split ja kärsivällisyys on hyve, joka estää vahinkoa. Ota aikaa ja olla varovainen, kun harjoitellaan halkeaa ilman matto.