| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Ohjeet SRF Toinen Kriya

  Toinen Kriya aloittamista perinne Paramahansa Yogananda pitäisi vain harjoiteltu jälkeen vankka jooga, meditaatio ja moraalinen perustuslaki on perustettu mukaan Self toteuttaminen Fellowship-ohjelman. Toinen Kriya on otettu vasta ensimmäisen Kriya on harjoiteltu. Ainakin, luonnollinen helppo tietoisuus chakrat on vaatinut ennen kun tätä käytäntöä. Tyhjennä solmua, että sekoitamme vuonna nadis, ja tuo mieleen, että on aina perässä seuraava asia (ja uskoa sitä) hallinnassa --- tai paremminkin sanoi, vapauttaa itsensä osaksi dynaamiset luonnolliset rauhaa. Tässä järjestelmässä, chakrat ovat visualisoidaan vain edessä selkärangan. Liikkuvat ylös säätiö, nämä chakrat ovat: pohja chakrasta nivusiin, "dan-tien" sijaitsee kolmen sormen leveyttä navan alapuolella, pallea alapuolella rintakehä, sydän chakra, kurkku chakra, chakra at kallon, kolmas silmä ja kruunu chakran päälaen. Ohjeet
  1 Siirrä energiaa jopa chakrojen kautta.

  Istu selkä pystyssä ja rento, ja varovasti sulje silmäsi. Tätä tekniikkaa, alussa, istu kyynärpäät lepää suuri pöytä. Peukaloilla, työnnä vuonna korvankansi sulkeminen korva aukkoja. Samaan aikaan, kevyesti hieronta ulkokulmissa silmäsi liikkein sormenpäillä. Kun teet tämän, tuo tietoisuus base chakra, nosta energiaa, kun sopimuksen peräaukon lihaksia ylöspäin ja kuuntele ääni kimalainen. Kun tämä tekniikka on täydelliseksi, visuaalisia elämyksiä heijastuu jokaisen chakra kallon nähdään kolmas silmä. Sitten, selkärangan jäljellä pystyssä, rentoutua.
  2 Luo hetken keskustaan.

  Siirrä tietoisuutta oman selkärangan "dan-tien." Sulje korvasi kuin ennen ja hieronta kulmat silmäsi sormenpäillä. Tuo tietoisuus toisen chakra, varovasti kiristämällä lihaksia nostaa energian ylöspäin. Kuuntele ääni huilu. Varo valot ja värit kolmas silmä. Sitten rentoutua, jäljellä meditaatioasennossa.
  3 Kunnioita luonnon kunniaa olemuksesi.

  Liikkeestä, tuo tietoisuus pallea. Sulje korvasi ja hieronta ulkokulmat silmäsi. Kiristä pallea lihaksia, jolloin energiaa ylöspäin, ja kuuntele ääni harppu. Sitten rentoutua, jäljellä meditaatio silmät kiinni.
  4

  Tuo tietoisuutta sydänchakran. Sulje korvasi ja hieronta kulmat silmäsi. Kiristä lihaksia, jolloin energiaa ylöspäin. Kuuntele syvä ääni kelloa. Sitten rentoutua, jäljellä meditaatio.
  5

  Tuo tietoisuutta kurkkuchakra. Sulje korvat ja sormenpäillä, hieronta ympyrää ulkokulmat silmäsi. Kiristä lihaksia kurkkuchakra ja tuoda energiaa ylöspäin. Kuuntele ääni meren möly kurkussa chakra. Sitten rentoutua, jäljellä meditaatio.
  6

  Tuo tietoisuus jopa perustaa oman kallon yläosassa selkärangan. Muutto energiaa ylöspäin, kiristä lihaksia, sulje korvat ja hieronta kulmat silmäsi kuin ennen. Kuuntele sinfonia ääniä, on jo kuvattu, tulevat jokaisen chakra. Täysin vapauttaa itsesi meditaatio, ja rentoutua.