| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Olkapää Shrugs

  Jooga olkapää kohauttaa tehdä hartiat ja yläselän vahvempi venyttämällä ja lievittää jännitystä hartiat, selkä ja niska. Vahvat hartiat ja ylemmän selkälihaksia voi hyötyä urheilusuoritusta, parantaa tasapainoa ja vakautta, ja auttaa sinua saavuttamaan oikea muoto jooga aiheuttaa. Et tarvitse mitään laitteita suorittaa jooga olkapää kohauttaa olkapäitään. Koska käytät omaa kehon vastustuskyky jooga, liikunta lähtee lihaksia laiha ja yritys kuin iso. Joogaamalla olkapää kohauttaa osana viikoittainen harjoitus hoito antaa sinulle pehmentänyt hartiat ja vahvempi tukijan takaisin. Ohjeet

  Seiso suorassa teidän selkärangan nikamien pinotaan päällekkäin. Hitaasti nosta hartiat niin korkealle kuin voit kohti korvia, tunne venytys hartiat. Työnnä hartiat taakse niin pitkälle kuin voit ja purista lapaluiden yhdessä, rintakehän avaaminen. Jatka liikkuvan hartiat taakse ja laskea niitä, puristamalla latia yhdessä. Seuraavaksi levitä hartioille kaukana toisistaan ​​kuin voit, työ yläselän lihaksia. Käytä näitä lihaksia vetää hartiat lähellä jälleen yhteen ja purista lapaluiden yhteen. Tee tämä kolme toistoa. Sinun pitäisi tuntea lati työstetään läpi supistuminen ja vapautuminen, ja hartiat työstetään tukemalla kädet. Ota pitkä, hidas, syvä Hengitä, kun teet harjoituksen.
  Variations
  p Jos sinulla on heikko niska, voit kokeilla vaihtelua jooga olkapää kohauttaa , koska se voi laittaa rasittaa niskan lihaksia tukemiseksi hartiat. Jännityksen lieventämiseksi yläselän luomatta jännitystä niskaan, hitaasti nosta hartiat niin korkealle kuin pystyt, paina ne alas ja toista. Voisit myös ajaa hartiat taakse painaen samalla lapaluiden yhteen avata rinnassa, jos niska voi käsitellä sitä. Kokeile jooga olkapää kohauttaa olkapäitään yksi puoli kerrallaan lisätä liikerataa kummallakin puolella ja saada syvempää venyttää. Jotta jooga olkapää kohauttaa haastavampaa, tee ne jooga aiheuttaa joka vaatii voimaa ja tasapainoa, kuten Warrior I, Warrior II, Eagle aiheuttaa tai Horse Stance aiheuttaa.
  Edut

  Jooga olkapää kohauttaa venyttää ja vahvistaa lattisimus dorsi, tai latia, kun levitä hartiat toisistaan, mikä ei ole tyypillistä liikkuvuus vahvistaa latia (se on yleensä ylös-alas-liike jossa lati nosta painoa ylös tai vedä se alas). Tämä liike on erittäin hyödyllistä saada voimaa ja kuntoa, koska se kehittää ylä-selkälihaksia voit tukea koko selkää. Jooga olkapää kohauttaa myös venyttää ja vahvistaa olkapään lihaksia ja niska, ja lievittää lihasjännitystä yläselän. He myös sävy lihaksia alla lapaluiden, kutsutaan serratus anterior. Jos joogaa säännöllisesti, olkapää kohauttaa olkapäitään auttaa vahvistamaan olkapäiden valmistautua käsi saldot ja ehkäistä vammoja muista aiheuttaa.
  Turvallisuusvinkkejä

  Anna lihaksia 48 tuntia toipua välillä harjoituksia. Aikana toipumisaika, tasapainoista ruokavaliota ja saada paljon unta. Syö runsaasti proteiinia ja lihakset uudelleen. Jos selkä tuntuu väsynyt tai kipeä kun tekee jooga olkapää kohauttaa olkapäitään, rentoutua Lapsen aiheuttaa ja ottaa syvään henkeä. Keskustele lääkärisi kanssa ennen uuden kunto-ohjelman.