| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Paras Yoga Moves Laihdutus vyötärö

  Jooga ei ole vain hyödyllistä keino saavuttaa rentoutumista ja edistää stressin helpotus, se on myös yksi tehokkaimmista keinoista vahvistaa ja kiinteyttää koko kehon. Jos haluat leikata vyötärölinja ja menettää kiloa, jooga tulisi olla osa painonlasku suunnitelma, joka sisältää kalorien vähentäminen ja sydän toimintaa. Vaikka jooga yksin ei voi auttaa sinua laihtua, erityisiä jooga asennot voi auttaa sävy ja vahvistaa vatsan ja hoikka vyötärölinja. Core lujuutta

  Yoga aiheuttaa että vahvistavat ydin voi auttaa sinua saavuttamaan tasaisempi, kevyempi midsection paremmin kuin perinteiset harjoitukset kuten rutistuksia voi, sanoo sertifioitu personal trainer Jessica Smith artikkelin "Shape"-lehden. Vuonna core-vahvistaminen aiheuttaa, pidät erityisiä aiheuttaa joka toimi vatsalihaksia rakentaa voimaa ja kestävyyttä. Smith ehdottaa pinottu Side Plank kiinteyttää ydin ja hoikka teidän puolellanne vyötärö. Voit tehdä tämän aiheuttaa, makaavat oikealla puolella. Aseta oikea kätesi alle oikealle olkapäälle, paina kehon ja nosta lantio irti lattiasta. Kehon pitäisi olla suorassa linjassa hartiat varpaita. Houkuttele puolella vatsan lihaksia pitää kehon nostaa - ei anna lantion roikkua. Nosta vasen käsivarsi kohti kattoa ja katsoa ylös vasemmalla kädellä. Pysy täällä 60 sekuntia, toista vastakkaisella puolella.
  Käänteitä

  lisäksi laihtumiseen vyötärön, vääntyminen asentoja ja kiertoja voi lievittää kipua selkärangan ja sävy ja tarmoa vatsaontelon elimiä, sanoo Jooga ohjaaja Lee Kennedy artikkelin "Mayo News." yksinkertaisesta vaihtelu istuvan selkärangan twist, istua lattialla jalat ristissä asennossa. Istua suorassa ja harjoittaa vatsalihaksia kun laajentaa selkärangan pitkä. Exhale ja kierrä vasemmalle, pyörivät päässä vyötärö. Tuo oikea käsi teidän ulompi vasen reisi ja levätä vasemmalla kädellä lattialle takana lähellä pakarat. Katsokaa vasen olkapää. Pidä tämä poseeraamaan 30 sekuntia, vapauta ja toista vastakkaisella puolella.
  Saldot

  Balancing asennot mukaan harjoittaa ydin lihaksia auttaa sinua pysymään pystyasennossa ja estää sinua kaatumasta. Kun artikkelin "Shape"-lehden, jooga opettaja Heidi Kristoffer ehdottaa tasapainotus sarjan Vene-Low Boat Toisto keinona vahvistavat ydin ja vähentää midsection. Voit tehdä tämän sarjan, istua lattialla polvet koukussa edessä. Venytä kädet eteenpäin vieressä polvet, kämmenet ylöspäin. Nojaa vartalo takaisin ja harjoittaa vatsalihaksia nostat jalat irti maasta, tuo sinun jalat 45 asteen kulmassa lattiaan. Laske vartalo ja jalat niin ne leijuu yläpuolella lattian, nosta palata täyteen Boat aiheuttaa. Tee 10-20 toistoa tämän harjoituksen.
  Venyttely aiheuttaa

  On tärkeää tasapainottaa ydin ja vatsan vahvistaminen poseeraa venyy, sanoo kirjailija Fernando Pagés Ruiz artikkeli "Yoga Journal." Jotkut hyödyllisiä aiheutuu venyttely vatsalihaksia ovat ylöspäin suunnattu koira ja silta aiheuttaa. Kuroa aiheuttaa voi edistää myös kilpirauhasen, mikä voi puolestaan ​​lisätä aineenvaihduntaa, sanoo jooga asiantuntija Kimberly folwer in artikkelin "Shape"-lehden. Voit tehdä silta aiheuttaa, selällään ja taivuta polvia, tuo kantapäät niin lähelle pakarat kuin mahdollista. Pidä polvet hip-leveys toisistaan. Rest kädet teidän puolin, kämmenet alaspäin. Hengittää ja paina lantio ylös kohti kattoa, pitää kehon suorassa linjassa polvia olkapäät. Jos mahdollista, ota kädet yhteen ja tökätä lapaluiden toisiinsa laajentaa rinnassa. Pysy täällä enintään yhden minuutin.