| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga ja lihasmassaa

  Tiedätkö jooga lempeä, stressiä lievittävä puolella ja sen houkutteleva lupaus joustavuutta, mutta älä unohda suuri hyöty ihmiskehon: lisääntynyt lihasmassaa. Harjoittelemalla vahvuus keskittynyt jooga säännöllisesti, voit alkaa nähdä vahvemman muodokas lihaksia. Lisääntynyt lihasmassa tarkoittaa myös aineenvaihduntaa vauhtia, lisää energiaa, vähentää kehon rasvaa ja luita. Lihasmassaa Faktat
  Käytä jooga lisätä lihasmassaa ja terveessä ruumiissa, ei väliä ikäsi.

  Lihasmassaa viittaa määrä lihasta kehossasi, usein suhteessa rasvaa. Kun ikä, kehon luonnollisten prosessien alkaa aiheuttaa lihasmassan vähentää, yleensä alkaa miesten heidän 20s ja naisia ​​heidän 40s. Kuten lihasten massa pienenee, niin ei voimaa, jolloin väsymys ja alentaa kestävyyttä. Lisäämällä vahvuus-rakennus jooga, kuten Hatha, Vinyasa ja Astangajooga, voit ylläpitää ja rakentaa lihas. Jooga kohdistuu usein laiminlyöty stabilointiaine lihaksia, pienempiä lihaksia hartiat, ydin ja jalat yhdessä suurempia lihasryhmiä koko kehon korjata.
  Hatha Yoga
  Warrior II on katkottua aiheuttaa jooga luokat ja rakentaa alemman kehon voimaa.

  alkaa rakentaa lihasmassaa jooga, uudet joogit voi aloittaa Hatha jooga tyyli. Hatha jooga tarjoaa turvallisen käyttöönoton harjoitellaan poseeraa hidas mutta haastava vauhti, joka tarjoaa ylimääräistä keskittyä oikean suuntauksen välttämiseksi. Hatha jooga opettaa oikea hengitys tekniikoita pariksi jokaisen liikkeen. Alaspäin suunnattu koira ja Plank aiheuttaa ovat erinomaiset koko kehon aiheuttaa. Pysyvä tasapaino aiheuttaa kuten puu aiheuttaa ja Warrior III kohdistaa alavartalon ja stabilointiaine lihaksia. Arm tasapaino aiheuttaa, kuten Crane aiheuttaa, muuttaa arka ylävartalon lihaksia tulee laiha, pehmentänyt hauis ja ojentajat.
  Vinyasa Yoga
  Bridge aiheuttavat on olennainen vastataivutussädettä aiheuttaa vuonna Vinyasa jooga, harjoittaa takaisin ja pakaralihakset.

  Vinyasa jooga poimii vauhtia, tarjoaa joogit sydän-pumppaus, lihas-rakennus luokan täynnä nopeammin liikkeet, haastavampaa yhdistelmät aiheuttaa ja voimaa lisääviä Sun tervehdykset. Monet Vinyasaa luokat ovat lämmittelyn aikana useita muunnelmia Sun tervehdykset, joissa yhdistyvät viidestä seitsemään tunnettu jooga aiheuttaa vuonna hieno sarja. Vinyasa jooga tuottaa vahvempia lihaksia, lisääntynyt liikerataa ja tarpeeksi hiki teidän joogamatto kertoa olet todella toimii.
  Astangajooga
  Shoulder Stand on suosittu inversio poseeraavat Astangajooga vahvistaminen hartiat ja rauhoittava hermoston.

  Astangajooga, perusti Sri K. Pattabhi Jois, pidetään yleisesti kaikkein fyysisesti haastava tyyli jooga. Samanlaisia ​​Vinyasaa ja Hatha, Astanga synkronoi henkeä ja asentoja virkistävä käytäntö, mutta Astanga liikkuu nopeammin vauhtia, jolla jokainen poseeraamaan viisi Hengitä. Yksittäiset aiheuttaa ovat sidoksissa Sun Tervehdys, lisäämällä jopa kymmeniä lihas-rakennus tervehdyksen loppuun mennessä luokassa. Opiskelijat uusi Astangajoogassa aluksi Ensisijainen sarja, joka sisältää Sun tervehdykset, seisoo aiheuttaa, tasapaino aiheuttaa, istuu aiheuttaa ja käännellen. Kun saat vahvempi, Astanga tarjoaa viisi sarjaa, tai asettaa sekvenssit, pitää haastava kehon.