| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Rebuild Your Kaaret jooga

  Olipa olit syntynyt tasainen jalat tai kaaria on heikentynyt ajan myötä, jooga voi auttaa rauhoittaa ja vahvistaa jalat. Vammat, ikääntyminen ja jopa kävely korkokengät voivat kaikki aiheuttaa heikkoja kaaria. Kun korosti näissä ennusteissa, posterior sääriluun jänne, jonka ensisijainen toiminta on nostaa kaari, irrottaa melkein kuin kuminauha. Tuloksena on heikko, alhainen kaaria, jotka ovat vähemmän apt käsittelijöitä kehon painon ja liikkeen. Käytännössä seuraavat jooga aiheuttaa kolme-viisipäivää viikossa sävy sääriluun jänne ja ympäröivän lihaksia. Asiat Tarvitset
  joogamatto
  2 joogatiiliä
  Näytä lisää Ohjeet
  Mountain Pose
  1 Keskity kaaria ja vedä ylös sisempi jalka lihaksia.

  Seiso yläreunassa jooga matto, jalat yhdessä. Balance painon tasaisesti koko pohjat jalat, ja aktiivisesti nosta kaaria.
  2

  Paina jalat tiukasti, flex nelipäisiä tai reiden etuosa, ja venyttää jalat ylöspäin .
  3 Mountain aiheuttavat on perusta monia jooga aiheuttaa.

  Hengitä ja päästä top of your head kohti kattoa kuin heität hartiat taakse ja venyttää kädet alas teidän puolin. Tuck teidän häntäluu hieman, ja pitää katse suoraan eteenpäin. Pitämään 10 syvään henkeä.
  Hero poseerata Block
  4

  Polvistu matto polvet yhdessä, jalat levällään taaksesi ja yläosien jalat puristamisen matto. Siellä pitäisi olla tarpeeksi tilaa voit istua välillä jalat.
  5

  Place jooga lohko, sen laajimmassa puolella ja vaakasuunnassa, keskellä jalat. Istu lohko, pitää säärissä ja yläosien jalat painamalla osaksi matto.
  6 Kun etukäteen, voit venyttää kädet yläpuolella Hero aiheuttaa.

  Paina kämmenten alas reisien, ja istumaan pitkä. Pitämään 10 syvään henkeä. Lopulta, voit poistaa tiili ja sit suoraan lattialle.
  Intense Osuus Stretch
  7

  Seiso keskellä matto, päin laajin puolella. Vaihe tai hypätä jalat noin 4-5 metrin välein.
  8 Pidä oikea linjaus ja ylävartalo sekä alavartalo.

  Aseta kädet lantiolla. Osoita varpaat eteenpäin, pitää jalat kuin rinnakkain toisiaan kuin mahdollista.
  9

  hengittää nostat rintaa, sitten hengittää ja kumartua eteenpäin vyötäröltä. Laajenna selkärankaa ja pitää katseesi ylös.
  10 Kuten painat jalat alas, älä overstretch ulkopuolella nilkkojen.

  Paina osaksi ulkoreunasta jalat, ja flex nelipäisiä tai reiden etuosa. Hengittää kädet lattialle, ja pitämään 10 syvään henkeä. Aloittelijat voivat asettaa kätensä kaksi joogatiiliä tukea, jos he eivät pääse.