| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • 28 Days of Yoga harjoitukset

  omistettu kuukausi Hatha jooga käytännössä antaa sinulle vahva muutokset ovat mahdollisia elämässäsi, kun teet sitoutumista. Jooga auttaa sinua saavuttamaan joustava, vahva runko, mutta toimii myös syvempiä itse: emotionaalisia, psykologisia ja hengellisiä. Richard Hittleman, joogaopettaja ja kirjailija kertoo, miten tärkeää joustava selkäranka on siteeraamalla kuuluisa joogan sanonta, "Olet niin nuori kuin selkäranka on joustava." Kun vahva fyysinen selkärangan, voit myös löytää oman symbolinen tai metaforinen selkärangan vahvistaminen kun joustavampia mielen ja hengen. Valmistelu
  Voit ostaa jooga tahmea matto milloin tahansa urheilukauppa.

  asettaminen aikomukset ja tehdä hallittavissa tavoitteita itsellesi olisi ensimmäinen jooga harjoituksen. Valitse kellonaika saat harjoitella ja kuinka paljon aikaa voit panostaa päivittäin. On parempi tehdä vähän joka päivä kuin liioittele ensimmäisenä päivänä eikä palata matto viikossa. Harjoittele tyhjään vatsaan ja kulumista mukavat vaatteet ja ilman kenkiä tai sukkia. Edetä omaan tahtiin ja päättyy joka käytännössä lopullinen rentoutumista muutaman minuutin.
  Viikko sitten
  aina aloittaa jooga joidenkin tietoinen hengitys mukavassa istuma-asennossa.

  Päivä yksi alkaa istuu mukavasti risti-asennossa, silmien sulkeminen ja sen jälkeen hengitystä muutaman minuutin meditaatio, jonka jälkeen helppo alkulämmittelyn Cat ja Cow poseeraukset jälkeen yksi kierros Sun Salutation . Päivä kaksi, vielä yhden kierroksen Sun Tervehdys ja päivä kolme, työskennellä jopa kolme kierrosta. Loppuvuodelle viikolla yksi, jatkaa tätä rutiinia ja keskittyä ylimääräistä aikaa joka päivä seuraavat aiheuttaa jotka ovat Sun Salutation: Mountain, pysyvän eteenpäin mutka, Syöksy, alaspäin suunnattu Dog ja Cobra.


  Viikko Kaksi
  Käytä käsi helpottavat teidän jalka vastaan ​​reiteen.

  etenemiselle pohjan asanat olet työskennellyt viikolla yksi, voit lisätä enemmän vaihtelua tällä viikolla. Alkaa jooga rutiinia olet harjoitellut, lisää seuraavassa aiheuttaa pyöristää käytännössä. Tasapainottaminen aiheuttaa ovat hyödyllisiä keskittyä ja tunnetta rauhallinen. Puu aiheuttaa on klassinen tasapaino - alkaa Mountain, nosta toinen jalka ja paina jalka sisäpuolella vastapäätä reiteen ja sitten hengittää kädet ylös kuin oksat puun. Lisätä voimakkaampi backbend kuten ylöspäin suunnattu Dog seuraa eteenpäin mutka kuten Istuva Välitä Bend.
  Viikolla kolme
  käänteitä ovat loistava tapa rentoutua ennen lopullista rentoutumista.

  Pidä ahaa-elämys ja hauskaa elossa tällä viikolla, kun lisäät enemmän aiheuttaa rutiini. Lisätä vahvuus rakentaja, Warrior I Omassa kierrosta Sun tervehdykset, lisätä Warrior I, joka vahvistaa jalat ja avaa lantiota. Myös lisätä yksinkertainen makuuasentoon kierre aiheuttaa tällä viikolla - jälkeen taaksepäin ja eteenpäin mutkia, makaamaan selällään polvet koukussa ja jalat lattialla. Hengitä kun vedät polvet omaan rintaan ja hengittää vähemmän polvia sivuun kädet levällään T-asentoon. Toista vastakkaisella puolella.
  Week Four
  Pidä käytännössä raikas haastavia aiheuttaa.

  Tämä voi olla aika voit lisätä enemmän haastetta teidän käytännössä. Voit lisätä enemmän seisoo vahvuus-rakentajien Sun tervehdykset kuten Warrior II ja III. Voit myös halutessasi lisätä entistä haastava tasapainotus aiheuttavat kuten tanssijan aiheuttaa. Kohti tämän viikon lopulla, voit myös täydentää käytännössä inversio - Olkapää jalusta, joka olisi harjoiteltu jälkeen eteenpäin mutka ja ennen kierre. Vie aikaa tällä viikolla itsetutkiskeluun noin jooga kokemus, huomaamatta, missä ja miten olet kokenut muutoksia ja uusia vahvuuksia kehittää kaikilla olemuksesi ja elämän.