| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Edut Hylkää Chest Press

  Standardi penkkipunnerrus on yksi suosituimmista, kestävä hissien voimaharjoittelun. Monille kehittyneitä kouluttajat, se on ensimmäinen harjoitus istunto, ja ankkuri kaikki muu tapahtuu kuntosalilla. Mutta se ei ole sen rajoituksia. Selkeimmin tasainen penkkipunnerrus toimivat keski-ja ulko-osien rintaevien sekä ojentajat ja trapezius. Se siitä. On olemassa pari tärkeää muunnelmia penkkipunnerrus, jotka antavat liikkumaan enemmän apuohjelma. Esimerkiksi rinne ja lasku penkkipunnerrus kohdistaa tärkeiden osien rintaevien, että useimmat muut harjoitukset eivät vaikuta. Lasku penkkipunnerrus erityisesti auttaa sinua muutamia merkittäviä tapoja. Lihakset Toiminut

  laski penkkipunnerrus kohdistuu pienempi rintaevien, jotka ovat yksi vaikeimmista lihakset kehon eristää. Vakavampi kulma lasku penkillä, enemmän keskittynyt stressiä hissi tulee olemaan alhaisempi rintaevien. Lisäksi reps laski penkkipunnerrus toimi stabilointiaine lihaksia ojentaja, käsivarret ja obliques, koska pariton kulma kunkin rep vie paljon enemmän työtä tasapainottaa ja ylläpitää kuin perinteinen tai maaston painaa.

  Parempi suorituskyky

  ylimääräistä työtä, että se vie tasapainon säilyttämiseksi kunkin laski penkkipunnerrus rep auttaa luomaan perustan parempaa suorituskykyä omassa muita harjoituksia. Esimerkiksi vahvistaminen stabilointi sylissäsi ja sivuilla parantaa ydin vakautta ja lisää kestävyyttä niitä lihasryhmiä. Kun tottuu tasapainottaa painotettu barbell niin vakava laski kulma, voit paremmin valvoa ja tasapaino painot jollakin muulla ryhti, olitpa seisten, istuen tai valehtelee.


  Variations

  lisäksi keskittynyt paino vaikuttavat alavartalon rinnassa jokaisen rep, joka on tärkein hyöty laski penkkipunnerrus on laskenut asennossa itse, ei ole, että se on penkkipunnerrus . Tämä tarkoittaa, että voit parantaa erilaisia ​​Levytankojen harjoituksia käyttämällä laski workout penkki. Esimerkiksi laski rinnassa lentää toimii myös useimmat samat lihakset laski penkkipunnerrus, mutta käyttö käsipainot entisestään vaikeus tasapainotus ja vakauttaa kunkin vaiheen hissi. Tämä antaa sinulle jatkuvasti parempia voittoja pitkällä aikavälillä. Laski ab rutistus myös kohdistaa lihas, joka on vaikea erottaa: alaosa Rectus abdominus.
  Huomioita

  edut laski penkkipunnerrus mukana muutamia näkökohtia . Ensinnäkin, makaa laski kannassa verta kiire pään, joka voi heikentää suorituskykyä ja aiheuttaa huimausta ja sekavuutta, se ei ole ehdotettu pitkiä aikoja. Jää pois penkki ja seisomaan aikana lepoajat välillä vahvistetaan minimoida näitä vaikutuksia. Myös aina tarkkailija. Vaikea kulma vaikeuttaa tasapainon säilyttämiseksi, varsinkin kun olet tottua muodossa. Kätesi ovat menossa luonnollisesti float taaksepäin aikana ripsi, asettamalla baariin kurkussa. Pidä nostin kohtisuorassa lattiaan, yli alarinta, ja on tulenjohtaja pitää muodossa linjassa.