| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten treenata Uima Painot

  Ui valmentajat sopivat, että viimeistelyyn tekniikka allas on paras tapa parantaa uida suorituskykyä, mutta monet uimarit myös nostella painoja edelleen vahvistamaan heidän uima lihaksia. Swim fanaatikot voivat kouluttaa ylävartalon mukavasti allas uida painot, jotka ovat vedenpitäviä uida käsipainot. Pidä uida paino-koulutustilaisuuksia korkea-toistoa ja pieniresistanssinen rakentaa hyödyllisiä, lihasmassaa sijaan joustamaton irtotavarana. Ohjeet
  Swim Painonnosto Vinkkejä
  1

  Valitse uida paino käsipainot, jotka ovat kohtuullisen haastavaa voit nostaa, eikä uida painot ovat lähellä nostokapasiteetti. Muista, että osa ajasta voit nostamalla painoja veden läpi, mikä lisää vastarintaa, mutta on helpompi pitää hallinnassa.
  2

  Complete viisikymmentäkahdeksan yli kolme sarjaa kymmenen toistoa kutakin uida paino liikuntaa. Korkea-toistoa, kohtalainen-paino workout on parempi kuin nostamalla raskaita painoja rakentaa toimiva uimaan voimaa ja lihaskestävyyttä.
  3

  Keskity taipumista ja laajentaa oman nivelet päihin niiden valikoima liikkeen, kun nostat. Ylläpitäminen liikerataa kun rakentaa voimaa, joka on tärkeää pitää lihakset laiha ja hyödyllistä uinti.
  4

  Nosta säännöllisesti parantaa voimaa ja kestävyyttä ajan. Mukaan ammatillinen uida valmentaja Braden Keith, suurin kilpailun tason uimarit pitäisi nostaa kolme kertaa viikossa noin tunti, vapaa-ajan uimarit pitäisi nähdä vahvuus voitot bi-tai tri-viikoittain, 15-25 minuutin istuntoja.

  5

  Aloita vähentää usein nostotarpeesi istuntoja ja paljon painoa, että nostat kun olet 1 kk kauden päätteeksi.
  6

  Lopeta nosto 2 viikkoa ennen teidän mestaruus uida tavata.
  Swim paino harjoitukset
  7

  venytys 5-10 minuuttia ennen kuin aloitat nostamalla lämmittää lihaksia ja minimoida mahdollisuus vammoja.

  8

  Lift ennen uimaan päivinä, että te molemmat junan uida painoja ja tee kierrosta.
  9

  Seiso altaan veden lähellä olkapään korkeudella.

  10

  Vahvista anterior deltoids kanssa edessä olkapää herättää. Suorittaa edessä olkapää nostaa, aloittaa painot roikkuu teidän puolin kämmenet takaisin siten, että kädet ulottuvat suoraan ulos hartioille. Nosta molemmat kädet ylös ja eteen niin, että uimaan painot ovat edessä hartiat. Tauko yhden sekunnin, sitten hitaasti tuo painot alas lantiolla.
  11

  Raivaa sivusuunnassa deltoids tai latia, sivusuunnassa olkapää herättää. Pidä uida painot kädet roikkuvat edessä, kyynärpäät koukussa ja kämmenet käännetään sisään Nosta kädet ylös teidän puolellanne, pysähtyen kun kädet ovat vaakasuoraan olalta ennen paluuta alkuasentoon.

  12

  Suorita villapaidat vahvistaa teidän ojentajat ja rintalihakset. Aloita pystyssä ja pitämällä yhden uida paino yli pään kanssa kyynärpäät koukussa niin, että paino on hiukan myöhässä. Laajenna ja olkapäissä vetää painoa pään yli ja eteesi, sitten tauko ja nostaa painoa alkuasentoon.
  13

  Sisällytä pystyssä rivit voit uida paino-koulutusohjelma vahvistaa oman latia. Pidä uida painot kädet teidän puolin ja kämmenet eteenpäin, nosta painoja suoraan ylös edessä olkapää kun leimahtaa kyynärpäät ulos puolelle. Tauko yläreunassa hissin ja hitaasti laskea painoja kun tuo kyynärpäät takaisin sisään